Dan Negru, după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19: „Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea sa stăm niciodată împreună”

Dan Negru a reacţionat după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19. Prezentatorul e de părere că televiziunile au „o lege a tăcerii“ şi încă nu vorbesc despre vedetele posturilor concurente, ceea ce denotă o mentalitate de anii '90.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 11:31
Dan Negru, după ce Andreea Esca a fost infectată cu Covid-19: „Eu cu Esca şi cu Teo n-am putea sa stăm niciodată împreună”

Deasemenea, precizează şi faptul că tocmai din această cauză n-ar putea să apară vreodată la TV împreună cu Teo Trandafir, vedeta postului Kanal D, şi Andreea Esca, vedeta postului PRO TV.

Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului. Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta.

Noi toți in breaslă avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID difuzat simultan pe cele trei mari tv americane.

Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodata împreună. Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult in România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești

Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica:”dacă pui o fesă pe o plita încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, in realitate, e vai de fundul tau!”, a scris Dan Negru, care a publicat şi o fotografie în care apare alături de Andi Moisescu (PRO TV) şi cu Toni Grecu, fondator al grupului umoristic Divertis. 

 

Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități ! Așa cum ProTV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici…

Publicată de Dan Negru pe Marţi, 21 iulie 2020

Ce mesaj îi transmite lui Klaus Iohannis

Președintele României a anunțat că România a obținut suma de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene şi că banii vor fi folosiți pentru a reface infrastructura din țara noastră. Și construcția de spitale și școli este vizată.În urma acestui mesaj, Dan Negru trage un semnal de alarmă despre lipsa educației financiare din mass-media.

VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020. Ce se întâmplă dacă firma dă faliment

Vin 80 de miliarde! Asta-i Breaking news-ul. Zice James J Cramer, prezentatorul showului Mad Money : „cu cât o țară are mai puține programe media care să educe financiar populația, cu atât hoții care jefuiesc țara sunt mai mulți ! „La noi nu există nicio televiziune de business care sa facă educație financiară. La ei, CNBC și FOX News și-au triplat audiența.

James J. Cramer face „Mad Money” la CNBC și e o legenda pe bursă unde a făcut juma’ de miliard de dolari. Abia apoi a intrat in tv. La noi puținele emisiuni financiare au prezentatori „coate-goale”, fără credibilitate. E ca și cum o femeie grasă îți dă lecții de slăbit. Cine ar avea interes sa existe educație financiară? Când ne-om da jos măștile vom rămâne în fundul gol. Vin 80 miliarde. Hai să vedem cine le fură…”, a scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.


loading...