Dan Negru, anunţ EMOŢIONANT după ce a fost scos din grilă: „La capăt de drum, mulţumesc!”

De curând, cei de la Antena 1 au făcut publică noua grilă de programe. La o vizionare mai atentă, se putea observa că Dan Negru, cel mai îndrăgit prezentator de divertisment nu era inclus în schemă.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 08:09
Dan Negru, anunţ EMOŢIONANT după ce a fost scos din grilă: „La capăt de drum, mulţumesc!”

Dan Negru a dorit să îşi informeze telespectatorii şi prietenii virtuali că, din păcate, din toamnă nu va mai prezenta emisiunea „Next Star”, şi asta pentru că emisiunea va fi scoasă din grila de programe.

Tot în acelaşi mesaj, Dan Negru a mai depănat amintiri de pe vremea altor emisiuni, care chiar dacă au avut succes, în final au fost scoase de pe sticlă. De asemenea, prezentatorul a lăsat să se înţeleagă că deşi nu va mai prezenta emisiunea „Next Star” va demara un alt proiect de suflet.

Dan Negru, supărat pe Facebook după apariţia imaginilor cu Cotabiţă

„Din toamnă încep un nou proiect tv. Fără copii! Next Star a fost anul trecut cea mai googalită emisiune de tv a Antenei 1, potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audienţele Next Star au fost mult peste aşteptări . Acu’ pot să mărturisesc: când Next Star era doar o idee, mulţi colegi de breaslă mă compătimeau spunându-mi că am să-mi rup gâtul riscând într-un show cu copii în prime-time.

Puţini îmi dădeau vreo şansă de supravieţuire, mai cu seamă că formatul era original 100%. Acu’ rămâne un loc liber pentru un kids show pe piaţa tv din România. Din decorurile showurilor tv pe care le-am părăsit am luat mereu câte un obiect de decor. Am o mare colecţie în pod, de la globul pe care-l învârtea Mama Natură la Ciao Darwin până la un acvariu din Academia Vedetelor.

Din Next Star am păstrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochii fără lumină a lui Alex. Şi am speranţa că peste vreo 60 de ani, nişte bunici vor povesti nepoţilor despre fenomenul Next Star… E mai uşor să construieşti un copil puternic decât să repari un matur stricat. La capăt de drum, mulţumesc!”, a scris Dan Negru pe contul lui de Facebook.

Citeşte şi  Ce se întâmplă cu X Factor şi Masterchef din toamnă