Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia! ”Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL”

Dan Negru intervine în scandalul tragediei de la Crevedia, soldată cu doi morți și 58 de răniți și îi atacă dur pe distribuitorii de carburanți.
Alina Costache
27 aug. 2023, 19:50
Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia! ”Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL”
Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia!

Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia! Impresionat de carnagiul care a avut loc la stația GPL din Crevedia, Dan Negru a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care a dat de pământ cu distribuitorii de carburanți pe care îi consideră vinovați de cele întâmplate.

Citește și Răsturnare de situație în cazul exploziilor de la Crevedia! Procurorii au prezentat filmul întregii tragedii

Dan Negru aruncă bomba, după tragedia de la Crevedia!

Prezentatorul TV îi arată cu degetul pe acești distribuitori pe care îi consideră responsabili de cele întâmplate din cauză că au mărit prețul carburanților, iar mulți români preferă să-și alimenteze autovehiculele cu GPL, datorită costului mai mic.

”Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. În Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii !

În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor in care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.

Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Candva…” , a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

De la ce a pornit tragedia de la Crevedia!

Întreaga țară a asistat împietrită la iadul care s-a dezlănțuit sâmbătă seară la Crevedia, după ce mai multe explozii au avut loc la o stație GPL care de două luni funcționa ilegal și în urma cărora două persoane au murit și alte 58 au fost rănite. În aceste momente, ancheta în acest caz este în plină desfășurare, iar din primele informații iadul ar fi pornit din cauza unui angajat inconștient.

Surse din anchetă afirmă că explozia s-ar fi produs în momentul în care un muncitor, care încerca să extragă GPL dintr-o cisternă, și-a aprins o țigară.

Potrivit acelorași surse, cel mai probabil o scânteie a aprins gazul care se degajase accidental în atmosferă, iar de acolo, flacăra s-a extins până la substanța aflată în interiorul cisternei.

Momentan, nimeni nu confirmă această ipoteză, însă cert este faptul că două persoane au murit în urma exploziei care a avut lor sâmbătă seară și alte 58 sunt rănite.

„În total sunt 58 de pacienți. Am avut 2 decese, unul dintre acestea fiind la un pacient cu o suprafață arsă din corp care depășea 95%. În cursul acestei nopți și dimineață devreme au fost transferați la Bruxelles 2 pacienți. Alți 2 pacienți sunt transferați la Milano. Din păcate, unul dintre pacienții transferați la Milano este în stare critică și cei de acolo cu care sunt în legătură fac eforturi ca să-l stabilizeze. Este vorba de un pacient de 68 de ani. Celălalt este un pacient în vârstă de aproximativ 48 de ani, dar în cazul său situația nu este atât de dramatică. Totuși, este un pacient critic.

În cursul acestei zile și la noapte vor fi transferați și alți 6 pacienți de la Spitalul Floreasca și 2 pacienți de la Spitalul Bagdasar-Arseni. Destinația acestor pacienți va fi Austria, AKH și Graz, în Germania și unul în Norvegia. Vor exista cel puțin 2 zboruri care să ducă acești pacienți, unele dintre ele cu escală“, a spus Alexandru Rafila.

„La Floreasca sunt 30 de pacienți, 3 civili, restul pompieri, din care cinci sunt intubați. La Spitalul Bagdasar Arseni sunt 13 pacienți, la Clinica de Chirurgie plastică sunt alți șase pacienți. În funcție de evaluări vor benefica de tratament. Pe măsură ce sunt transferați pacienți în străinătate se eliberează locuri în spitale pentru mari arși.

Familiile primesc suport psihologic. La Crevedia funcționează echipele care oferă suport psihologic și celor care au fost afectați, chiar dacă nu au fost victime (n. r. directe). Ne preocupă siguranța lor“, a mai spus ministrul Sănătății.

Citește și Explozie devastatoare la Crevedia: Bilanțul răniţilor a crescut la 58, doi morţi. Parchetul a deschis mai multe anchete. Ciolacu, la faţa locului: Cine se va face vinovat, va suporta rigorile legii

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'