Dan Negru aruncă pe piață o nouă teorie a conspiraţiei: „Mondialul e regizat, nu pariaţi pe meciuri!” Cine trage sforile din umbră

Înaintea fiecărui meci, TVR ar trebui să avertizeze despre mafia pariurilor, spune Dan Negru, care vorbeşte de corupţie la CM 2022.

21 nov. 2022, 11:32
Dan Negru aruncă pe piață o nouă teorie a conspiraţiei: „Mondialul e regizat, nu pariaţi pe meciuri!” Cine trage sforile din umbră

Dan Negru vine cu o teorie a conspirației după pimul meci de la CM 2022. Campionatul Mondial de fotbal a început, prilej pentru pariori să își testeze inspirația și norocul.

Victor Ciutacu demască ipocrizia contestatarilor CM de Fotbal din Qatar: „Cei mai vehemenți sunt ăia care faceau apologia stării de urgență și a închiderii bătrânilor în case”

Există însă și oameni care consideră că mafia pariurilor a intervenit la cel mai înalt nivel, iar partidele sunt măsluite.

Ua dintre aceste persoane este prezentatorul TV Dan Negru. Acesta i-a avertizat pe pariori să nu își forțeze norocul cu meciurile de la Mondial.

„Nu pariați pe meciurile de Mondial! Va fi un CM in care pariorii vor pierde bani pentru că fotbalul de azi e mai mincinos ca niciodată. Corupții din FIFA și UEFA dau clasă găinarilor de la noi care au ieșit din pușcării scriind cărți 😂

Jucători și oficiali obișnuiți cu corupția vor regiza un Mondial care va sta la mâna mafiei pariurilor. La Mondialele din 2006 unele rezultate din grupe se ştiau de dinaintea primului meci dar lista mafiei pariurilor e lunga. Campionatul Italiei, arestările barosanilor din diferite campionate arată cât de pătat e fotbalul.

Favoritele de la Cupa Mondială Qatar 2022. Cum arată cotele de la casele de pariuri

Înaintea fiecărui meci, TVR ar trebui să avertizeze despre mafia pariurilor. Fotbaliști talentați însă ușor coruptibili și oficiali FIFA urmăriți pentru corupție vor transforma Mondialul intr-o ruletă de pierdut bani

Pentru ca domnul Caragiale avea dreptate: norocul e prea puțin și lumea e prea multă”, mai spune Dan Negru.

Pariuri Cupa Mondială: Ca de obicei, Brazilia este marea favorită

Ca de obicei înaintea turneelor finale, Brazilia este considerată marea favorită la câştigarea Cupei Mondiale din Qatar. În mod clar, nicio discuţie despre favoriţii principali nu este completă fără câştigătoarea a cinci trofee.

La CM, Brazilia merge cu Neymar şi cu Tite drept selecţioner pentru ultima oară. Pe locul 2 în topul favoriţilor este Franţa, campioana mondială en-titre.

La francezi, în componenţa lotului se află şi Balonul de Aur, Karim Benzema, dar şi Kylian Mbappe, de la PSG, dorit de marile cluburi europene. Cu Lionel Messi, a treia favorită este Argentna, mai ales după ce, sub conducerea lui Lionel Scaloni, a câştigat Copa America ăn 2021.

Anglia nu lipseşte de pe lista pariorilor, şi tot aşteaptă un succes după cel din 1966. Pe 5 se află Spania, campioana mondială din 2010, dar cu un lot mai tânăr de această dată. Urmează între favorite Germania, Ţările de Jos, Portugalia, Belgia şi Danemarca.