Dan Negru dă cărţile pe faţă: de ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la Pro TV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți”

Plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV a pus pe jar publicul din întreaga ţară. Actorul şi-a anunţat demisia printr-o postare seacă pe Facebook, fără a explica şi motivul pentru care a făcut-o. Dan Negru a venit, însă cu explicaţia.

20 iul. 2021, 08:53
Dan Negru dă cărţile pe faţă: de ce a plecat, de fapt, Florin Călinescu de la Pro TV: „Oamenii rămân acolo unde sunt iubiți”

Dan Negru despre Florin Călinescu. Vedeta Antena 1 spune că, în presa de peste Ocean, patronii au adevărate strategii pentru a-și păstra vedetele în trust, însă la noi nu se aplică acest lucru.

Dan Negru despre plecarea lui Florin Călinescu de la Pro TV

„Jimmy Fallon e la NBC din ’98, Carlo Conti e la RAI din ’85, Stephan Raab e la ProSiben din ’97.Oamenii cresc acolo unde sunt apreciați. Merg unde sunt primiți. Și rămân acolo unde sunt iubiți….

”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Dan Negru a subliniat, de asemenea, faptul că, probabil, el este singurul care a rezistat timp de 20 de ani în același loc.

Citeste si Florin Călinescu: „PRO TV este puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. Au început fisurile”. Ce va face după demisie

Florin Călinescu a anunțat că a încetat colaborarea cu Pro TV Florin Călinescu a anunțat, duminică, 18 iulie, pe pagina sa de Facebook, că renunță la colaborarea cu postul de televiziune PRO TV. Celebrul prezentator a precizat că va reveni cu detalii.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si Tomată, fostul soț al Elenei Băsescu, are o nouă iubită. Tânăra este o „Eba tinerică”

Reprezentanţii postului au declarat, pentru click.ro, că este perioada negocierilor pentru membrii juriului show-ului Românii au talent.

Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au  precizat reprezentanţii Pro TV pentru sursa citată.


loading...
Partenerii noștri