Dan Negru face praf Ministerul Sănătăţii după postarea amuzantă despre vaccinul covid: „Face karaoke. Cântă ce au scris alții”

Dan Negru face praf Ministerul Sănătăţii după postarea amuzantă de zilele trecute despre vaccinul covid. Prezentatorul tv spune că "Ministerul face karaocke şi cântă ce au scris altii".

20 ian. 2021, 14:57
Dan Negru face praf Ministerul Sănătăţii după postarea amuzantă despre vaccinul covid: „Face karaoke. Cântă ce au scris alții”

Dan Negru face praf Ministerul Sănătăţii după postarea amuzantă despre vaccinul covid. Prezentatorul tv spune că
un dresor de câini din Timisoara a făcut mai mult pentru campania vacinării decât toți comunicatorii Ministerului Sănătății laolaltă plătiți pentru asta.

Dan Negru: Angajatul la stat se preface că face

„Un dresor de câini din Timisoara a făcut mai mult pentru campania vacinării decât toți comunicatorii Ministerului Sănătății laolaltă plătiți pentru asta.

Textul ăla viral despre „ce conține vaccinul” a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka, o spune chiar Ministerul pe pagina lui.

Ministerul face karaoke. Cântă ce au scris alții. Angajatul la stat, obișnuit cu playback, se preface că face”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin? Ce a răspuns prezentatorul TV

Ministerul Sănătăţii, postare amuzantă despre vaccinul anti-covid

Reamintim că recent, Ministerul Sănătăţii a postat pe pagina de Facebook un text amuzant despre vaccin.

„Ce conține vaccinul?

Săruturile și îmbrățișările uitate. Excursiile cu școala. Bunicii la masa de sărbători. Un film bun la cinema cu popcorn și suc mare. O seară la teatru cu sala plină. Un concert cu mii de spectatori. O cină la restaurant cu prietenii. O escapadă de weekend cu avionul, hotărâtă peste noapte. O petrecere acasă unde fiecare aduce gustări. Competiții sportive. Strângeri de mână când faci cunoștință cu cineva. Vise liniștite și granițe deschise. Profesori care merg printre rândurile băncilor. Mulțimea din gară.

Libertatea de a sta acasă când vrei TU… Vaccinul conține mai mult decât rețeta pentru anticorpii atât de necesari în lupta cu COVID-19. Vaccinul ne dă libertate.

Acest text circulă pe internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș”, se arată într-o postare a Ministerului Sănătății, pe pagina de Facebook.