Dan Negru îi face praf pe politicienii români. Clipul care a devenit viral pe internet: „O rușine!” VIDEO

Dan negru a ajuns în Bacău şi s-a oprit în locul unde se află casa ce i-a aparținut lui Vasile Alecsandri. Prezentatorul TV a făcut un live pe Facebook pentru a le arăta fanilor din mediul virtual stadiul de degradare în care se află casa ce cândva a servit ca reședință pentru renumitul scriitor și om politic.

09 mai 2022, 19:41
Dan Negru îi face praf pe politicienii români. Clipul care a devenit viral pe internet: „O rușine!” VIDEO
Dan Negru îi face praf pe politicienii români

Dan Negru îi face praf pe politicienii români. Casa lui Vasile Alecsandri fost lăsată în paragină de autoritățile locale, ajungând acum o ruină, deşi se află la doi pași de centrul orașului Bacău!

Dan Negru îi face praf pe politicienii români. Clipul care a devenit viral pe internet: „O rușine!” VIDEO

„Am ajuns prin Bacău și așa arată casa lui Vasile Alecsandri. Casa lui Alecsandri este în centrul Bacăului. Au pus acolo un banner cu fotografia lui Alecsandri, una dintre marile personalități ale României, poet, dramaturg, politician, membru fondator al Academiei Române, de toate! Uite, casa lui Alecsandri în Bacău”, a spus Dan Negru.

Casa lui Vasile Alecsandri este o ruină. În curte, peste tot sunt resturi de materiale, tablă și porțiuni de ciment sparte printre care au crescut plante. Vopseaua de pe pereți s-a degradat, iar fațada e la un pas de a se prăbuși. Nici geamurile nu mai există aici, ferestrele fiind „cârpite” cu niște scânduri. În schimb, autoritățile locale au cheltuit o sumă uriașă pentru a monta…un baner cu poza poetului, afiș care ar fi trebuit să mascheze halul de degradare în care se află construcția, scrie Click!.

Dan Negru, reacţie dură după ce vedetele s-au înghesuit să-l vadă pe cel mai cunoscut yoghin din lume

„Eu cred că de Alecsandri, Vasile Alecsandri ați auzit, dar casa lui memorială din centrul Bacăului nu cred că ați văzut-o. Păi v-o arăt eu acum, ia uite! Praf, o ruină! O grămadă de moloz. Acolo, undeva pe gardul ăsta nenorocit, printre bălării, e și portretul omului, al lui Alecsandri. Ia uite-l!”, a transmis Dan Negru către fanii săi de pe Facebook.

Dan Negru a continuat să critice nepăsarea și delăsarea politicienilor români şi înn comentarii: „Un virus mai periculos: made in România… N-o să treacă niciodată!”.

La postarea lui Dan Negru a răspuns și primarul Bacăului, Lucian Daniel Staicu Viziteu. „Casa Vasile Alecsandri aparține Consiliului Județean Bacău. Vreau să menționez public încă o dată că Primăria municipiului Bacău susține orice demers pentru restaurarea acestui imobil de patrimoniu și vom sprijini Consiliul Județean dacă au nevoie”, a scris Lucian Daniel Staicu Viziteu, primarul Bacăului.

Dan Negru, reacție vehementă după ce a văzut serialul cu Volodimir Zelenski. Care este asemănarea cu România

Consiliul Județean Bacău a cumpărat, în februarie 2019, Casa Alecsandri din centrul municipiului Bacău, contra sumei de 132.000 de euro. La vremea aceea, reprezentanții CJ Bacău spuneau că urmează să realizeze o expertiză și să înceapă lucrările de reabilitare. Trei ani mai târziu, în loc de muncitori, singurele vietăți care bântuie prin fosta casă a poetului român sunt șobolanii și câteva pisici maidaneze.