Dan Negru îl jigneşte DUR pe Radu Banciu. Uite aici ce mesaj i-a transmis

Dan Negru este deranjat de faptul că jurnalistul Radu Banciu a jignit cetăţenii din Republica Moldova printr-o afirmaţie extrem de dură.

16 ian. 2014, 12:40
Dan Negru îl jigneşte DUR pe Radu Banciu. Uite aici ce mesaj i-a transmis

Un prezentator de la o televizune de ştiri din România a spus că «moldovenii de peste Prut sunt nişte lături şi curve în toate domeniile». E mai bine să taci şi să fii luat drept prost decât să vorbeşti şi să confirmi că eşti!”, a scris Dan Negru pe Facebook, făcând referire la Radu Banciu.

„Cel care i-a făcut pe basarabeni lături şi curve n-are nicio vină. Mulţi fac orice să devină cunoscuţi în breasla asta, sunt fufe care ar face orice pentru un minut de glorie sau nebuni care s-ar da în stambă pentru un minut de audienţă. Butoaiele goale fac cea mai mare gălăgie… Problema e la autoritatea care trebuie să păzească publicul de dileala celor care caută faima cu orice preţ. CNA-ul a dat o amenda de 10000 de lei, adică 2000 de euro, bani de ţigări pentru orice televiziune. În America, Howard Stern a devenit celebru prin limbajul licenţios, cu aluzii sexuale. După un cuantum de 2,5 mil de dolari, FCC ( CNA-ul lor) i-a obligat pe angajatorii lui Stern să-i rezilieze contractul. Acolo se amendează fiecare expresie indecentă în parte. În 2004 Stern a trecut la un radio care emite pe satelit şi care nu mai intră sub reglementările FCC. Şi totusi Howard Stern e un megastar american…Vă propun un exerciţiu : un moderator american spune la televizor: «evreii sunt nişte lături şi nişte curve»”, a mai adăugat Dan Negru.

CITEŞTE ŞI O studentă către Banciu: „Sunt o curvă, studentă în România, care nu a rămas gravidă din primul semestru.Ura!”

Radu Banciu i-a jignit pe moldovenii de peste Prut, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, pe care o moderează la B1 TV.

„În general, Moldova este exact ca ţiganul român care stă cu mâna întinsă pe Champs-Élysées (…) Asta este Moldova. Un ţăran sau un ţigan, după cum vreţi, care n-a făcut altceva decât să cerşească pe lângă România de când îi ştim noi… nişte lături în toate domeniile, care au atârnat de România exact ca borfaşul care a zis: «mai dă-mi şi mie nişte bani de ţigări». «Nu-ţi dau bă»! «Mai dă-mi atunci nişte bani de pâine». «Nu că tu-i bei»! Ăştia sunt moldovenii! (…) Am explicat şi cu toţi nătărăii ăia care veneau studenţi din Republica Moldova, unu nu reuşea să treacă clasa, da? Zeci, erau bursieri pe banii statului român, primiţi în braţe, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru şi aşa mai departe. O ruşine de oameni! Da?”, a afirmat Banciu.