Dan Negru, ÎN LACRIMI! A murit prea tânăr: „M-a năucit vestea. Cancer!”

Dan Negru este în doliu după moartea lui Cristian Cârlan, preşedintele intermiar al CSA Steaua, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

21 ian. 2020, 17:03
Dan Negru, ÎN LACRIMI! A murit prea tânăr: „M-a năucit vestea. Cancer!”

Dan Negru a postat un mesaj plin de durere, pe contul său oficial de Facebook, prin care și-a exprimat regretul profund pentru decesul lui Cristi Cârlan.

„M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit azi, la 47 de ani! Cancer. Unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut sportul românesc. Mă leagă ani mulți de Cristi! Sunt multe sporturi cărora Cristi le-a dat avânt intr-o țară in care nimeni nu vede nimic in afara fotbalului! Cristi credea că hocheiul, scrima, atletismul sau înotul merită aceeași atenție ca și fotbalul… Până și bobul cu Georgeta Popescu, campioana olimpică de ieri, merita mai multe propte! Ii pastrez mesajele prin telefon… Și pozele cu Lăcătuș! Mulțumesc, Cristi!”, a scris Dan Negru.

Dan Negru, cotonogit pe stradă: „Am luat bătaie, am stat în spital”

Dan Negru susține că prietenul său, vicepreședintele de la CSA Steaua, a murit mult prea devreme. Cristi Cârlan avea 47 de ani, fiind bolnav de cancer.