Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai. Câţi bani a pierdut la pariu

Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai. Cei doi se află în Emiratele Arabe pentru a filma un program special de sărbători. Prezentatorul s-a gândit să îi lanseze o provocare actorului în vârstă de 85 de ani.

11 dec. 2021, 20:54
Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot, în Dubai. Câţi bani a pierdut la pariu
Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot

Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot. Bineînţeles, a fost o mare surpriză pentru toată lumea, dar mai mult pentru prezentator, care nu se aştepta să piardă în faţa actorului.

Citeşte şi: Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Ce promisiune îi făcuse prezentatorului: „O să vă spun”

Dan Negru, învins de Florin Piersic la un concurs de înot

Dan Negru l-a provocat pe Florin Piersic la o întrecere înot, pe o distanță de 100 de metri. Ei bine, la 85 de ani, maestrul a demonstrat încă o dată că este într-o formă de invidiat şi a reuşit să îl întreagă pe vedeta Antenei. Cei doi au pus pariu pe 50 dirhami, astfel că prezentatorul a trebuit să scoată din buzunar aproximativ 50 de lei.

Am pierdut 50 dirhami ( vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Pierisc la 85. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…”, a scris Dan Negru într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru pregătește lovitura pentru Revelion 2022

Dan Negru va realiza cel de-al 22-lea spectacol de Revelion. Va fi o emisiune maraton la care vor fi invitați, printre alții, Gheorghe Zamfir, Nicolae Furdui Iancu, Dorian Popa şi Bianca Drăgușanu.

Deocamdată am semnați vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, a declarat realizatorul TV de la Antena 1.

Vedetele invitate sunt plătite, iar toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro, scrie Cancan. „Suma pare mare, la prima vedere, dar gândiți-vă că într-o oră, două de emisie se scot banii. Apoi, vine plusul. Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși!

Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out!”, a dezvăluit o sursă apropiată Antenei 1.