Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Ce promisiune îi făcuse prezentatorului: „O să vă spun”

Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Lumea muzicii populare este în doliu din nou, la scurt timp după moartea lui Petrică Mîţu Stoian. Benone Sinulescu, un alt mare artist, s-a stins din viaţă joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani.

18 nov. 2021, 17:53
Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Ce promisiune îi făcuse prezentatorului: „O să vă spun”
Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu.

Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară era în spital de duminică, după ce i s-a făcut rău.

Citeşte şi: Drama lui Benone Sinulescu! Care a fost cel mai mare regret al artistului

Dan Negru, devastat după moartea lui Benone Sinulescu

Realizatorul TV Dan Negru se arată șocat la aflarea acestei știri și spune că avea programat un spectacol de Revelion cu Benone Sinulescu.

Îl știu de 25 de ani și e prima data când îmi „dă țeapă”. In vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o sa fie…

Am mii de povești cu Beni! O să vi le apun… Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termina povestea, începe LEGENDA.

Azi s-a stins Beni”, a spus Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Irina Loghin, prima reacţie după moartea lui Benone Sinulescu

Artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi ia rămas-bun de la cel cu care „a pornit pe drumul cântecului”.

Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara!

Avem melodii de referință împreuna și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă!

Rămas bun, dragul meu coleg!„, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.

Benone Sinulescu a trecut prin momente grele în luna iulie, atunci când din cauza problemelor de sănătate a fost internat în Spitalul de Urgență din Arad. Din informațiile transmise atunci, artistul a căzut în propria casă, iar starea sa generală s-a deteriorat fulgerător.