Dan Negru lansează noul show „Tu urmezi!” la Kanal D. Premii de sute de mii de lei: „Banii sunt aici!”

Dan Negru va avea, sâmbătă, 3 septembrie, marea premieră a show-ului "Tu urmezi!", de la ora 20:00 la Kanal D. Producătorii anunţă "unicul spectacol de televiziune din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție".

03 sept. 2022, 14:53

Dan Negru lansează noul show „Tu urmezi!” la Kanal D. Celebrul prezentator TV a dat deja lovitura cu „Jocul cuvintelor”, iar acum a acceptat o nouă provocare. Emisiunea „Tu urmezi!”, show-ul realizat de Dan Negru, va avea prima ediție la Kanal D, sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20.00. În plus, Maia Morgenstern este celebritatea care va păși în platoul emisiunii,  dar telespectatorii vor avea parte de multe alte surprize!

Dan Negru este oripilat de influencerii care folosesc tot mai des apelativul „săracule” ca jignire: „Sărăcia a ajuns batjocura unor vedete. O privim de la înălţimea roabelor cu şampanie”

Show-ul prevede ca participanții ajunşi în fața lui Dan Negru să răspundă corect la trei din cele patru întrebări adresate de acesta și să obțină premiile care sunt cuprinse între 5.000 de lei şi 150.000 de lei.  Acestea vor fi ascunse în cilindri, pe care concurenții le pot extrage, numai dacă răspund corect la trei din cele patru întrebări adresate de Dan Negru. Sumele din cilindri variază între 5.000 de lei şi 150.000 de lei. În plus, concurenţii pot să-şi adjudece şi jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100.000 de lei. „Nu pierdeţi mâine seară, de la 20:00, în fiecare sâmbătă, întâlnirea cu un game show pentru toată familia, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală, prezentat de Dan Negru, la Kanal D”, se arată în comunicatul de presă.

Dan Negru dă cărțile pe față. De ce nu se afișează niciodată în public cu soția și copiii: „Îi țin departe de televiziune. Ce să facă la televizor?”

„Voi sunteți cei mai importanți! Coadă la cultură generală! Bună seară la singurul show din România care dă sute de mii de lei pentru răspunsuri corecte la întrebări de cultură generală. Banii sunt aici!”, este mesajul transmis în debutul primei ediții „Tu urmezi!” de către Dan Negru.