Dan Negru, mesaj plin de magie din Betleem, în ziua de Crăciun. Cuvintele care au impresionat tot internetul!

Dan Negru a ales un loc special pentru a-și petrece Crăciunul. Îndrăgitul prezentator TV se află în această perioadă chiar la Betleem, locul unde s-a născus Iisus Cristos.

25 dec. 2021, 16:41
Dan Negru, mesaj plin de magie din Betleem, în ziua de Crăciun. Cuvintele care au impresionat tot internetul!

Dan Negru, mesaj plin de magie din Betleem. Acesta a venit cu niște cuvinte extrem de emoționante, în care pune accent pe simbolistica minunată a nașterii Mântuitorului.

Dan Negru, mesaj plin de magie din Betleem, în ziua de Crăciun. Ce spune îndrăgitul prezentator

Dan Negru îi îndeamnă pe părinți să le spună copiilor că această sărbătoare a Crăciunului semnifică, înainte de toate, nașterea lui Isus, nu neapărat ideea de ”Moș Crăciun”. Este momentul care, practic, ”a împărțit timpul în două”.

”Spuneți-le copiilor că azi nu e despre Moș Crăciun ! E despre Nașterea lui Iisus. Ne place sau nu, evenimentul de azi, nașterea lui Iisus, a împărțit timpul in două: ÎNAINTE și DUPĂ Hristos. Așa se numără anii in istorie. Toată planeta s-a aliniat nașterii Lui, toți suntem in 2021, credincioși sau atei, pentru că Iisus s-a născut acum 2021 ani”, scrie Dan Negru.

Dan Negru spune că de la nașterea lui Iisus Hristos se numără anii, iar de la acel moment extraordinar au trecut, iată, 2021 de ani.

Și nu este vorba despre religie, în ultimă instanță, insistă Dan Negru, ci despre ”cultură generală”, despre ”nașterea Celui care a biruit timpul”.

”De la nașterea Lui încoace se numără anii! Au trecut 2021 ! Ziua de azi e despre nașterea celui care a împărțit timpul in două! Și asta nu e despre religie sau credință, e despre cultură generală. Spuneti-le copiilor că azi e despre nașterea Celui care a biruit lumea. Și timpul”, a mai scris realizatorul TV în mediul online.

Dan Cristian Negru este un prezentator român de televiziune, celebru pentru succesul în televiziune și pentru longevitatea audiențelor TV înregistrate de-a lungul carierei. De asemenea, scenarist și autor/co-autor al unor formate de emisiuni TV.

Este supranumit de presa din România și din Republica Moldova, „Regele Audiențelor” datorită recordurilor de audiență tv pe care le-a stabilit de-a lungul anilor în cele două țări. De asemenea, a fost inclus în „Top Host European Broadcast”, datorită faptului că prezintă simultan formate TV internaționale, ambele lider de audiență, în două țări diferite: România și Republica Moldova.

Este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 22 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale.

Citește și: Dan Negru, mesaj dur după ce România a ratat al 6-lea Mondial la rând: „Boicotul, ignorarea fotbalului e soluţia în viitor. Lăsaţi măscăricii din fotbal!”