Dan Negru, mesaj dur după ce România a ratat al 6-lea Mondial la rând: „Boicotul, ignorarea fotbalului e soluţia în viitor. Lăsaţi măscăricii din fotbal!”

Realizatorul TV Dan Negru a scris luni, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dur, adresat nu atât jucătorilor României sau conducerii FRF, cât microbiştilor din România, pe care îi îndeamnă să ignore fotbalul, care nu mai are rezultate notabile de foarte mult timp, şi să-şi îndrepte atenţia spre sportivii şi disciplinele care performează pentru ţara noastră.

15 nov. 2021, 19:53
Dan Negru, mesaj dur după ce România a ratat al 6-lea Mondial la rând: „Boicotul, ignorarea fotbalului e soluţia în viitor. Lăsaţi măscăricii din fotbal!”

Dan Negru a dat exemplul Serbiei, care duminică seară a învins Portugalia lui Cristiano Ronaldo chiar la Lisabona, calificându-se astfel la Mondialul din Qatar de anul viitor, terminând grupa pe primul loc, după ce au întrecut chiar selecţionata lusitană în urma rezultatului de duminică.

Din 1998, Naționala de fotbal a României nu a mai fost prezentă la un Campionat Mondial, de pe vremea lui Hagi și Gică Popescu.

„Cum pot sârbii?

Aseară au bătut Portugalia cu Ronaldo si s-au calificat la Mondiale. 1 milon de euro a dat guvernul Serbiei prima de calificare.

Băi,cum pot sârbii?

O țară izolată de UE cu vreo 7 milioane de locuitori, ieșită dintr-un război sângeros îl are pe Djokovic, are fotbaliști la marile cluburi europene are baschetbaliști in NBA si autostrăzi cu tuneluri prin munți.

Autostrada lor spre Grecia, terminată recent, are 36 de tuneluri săpate in munte. Noi avem 2 km tuneluri rutiere in toată țara.

Boicotul, ignorarea fotbalului e soluția in viitor. Sunt sporturi performante in România care n-au public.

Fotbalul e falimentar. Căutați sporturile alea in anii care vin. Lăsați măscăricii din fotbal”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citeşte şi: Baza FCSB, vandalizată de fani! Mesaje dure la adresa lui Gigi Becali: ce scrie pe gardul „Palatului” din Aleea Alexandru. Anchetă a Poliţiei FOTO ŞI VIDEO