Dan Negru, nuntă cu doar 8 invitaţi: „Părinții mei, părinții Codruţei, sora ei, cumnatul și gata”

În rarele ocazii în care a vorbit despre familia sa, Dan Negru a oferit detalii despre nunta sa cu Codruța și despre luna de miere pe care au primit-o gratis.

04 feb. 2024, 17:38
Dan Negru, nuntă cu doar 8 invitaţi: „Părinții mei, părinții Codruţei, sora ei, cumnatul și gata”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii – Daria şi Bogdan. Daria s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

Dan Negru și partenera lui de viață, Codruța, formează un cuplu discret și rare sunt ocaziile când vedem imagini cu întreaga familie. Soția prezentatorului TV este medic stomatolog și deține propria clinică medicală, iar până acum s-a ținut departe de atenția presei. Dan Negru spunea, cu ceva timp în urmă, că unul dintre atuurile căsniciei lor este tocmai faptul că provin din lumi profesionale diferite. Și-au unit destinele în mare discreție, cu doar 8 invitați la nuntă, în anul 2006.

Fiica lui Dan Negru, ofertată să apară într-o reclamă TV: „I-am crescut să stea departe de poleiala showbizului”

Dan Negru și partenera lui de viață și-au jurat iubire veșnică în prezența a doar 8 persoane. Prezentatorul TV a explicat că și-au dorit discreție, fără ca evenimentul să fie expus în presă, de aceea lista de invitați a fost atât de restrânsă. Nunta celor doi a avut loc în 2006, după câțiva ani buni în care au format un cuplu.

„Am fost împreună niște ani până ne-am căsătorit. Atunci s-a întâmplat să fie. A fost o nuntă extrem de discretă. La nuntă au fost 8 persoane. Părinții mei, părinții ei, sora ei, cumnatul și gata. Înainte de nuntă am făcut o listă cu o posibilă nuntă. Ce ne-a ieșit acolo, a fost un tămbălău. Poze, ziare și am zis că nu’, a povestit prezentatorul TV într-un podcast, potrivit VIVA

În ceea ce privește luna de miere, pe care a petrecut-o în Tenerife, acesta dezvăluia că a fost o lună de miere gratis, pe care a primit-o de la familia lui Dan Voiculescu, șeful trustului Antena 1, unde este angajat de foarte multă vreme.

„Am călătorit în multe locuri din lumea asta, am pașaportul ticsit de vize de pe toate continentele și chiar cred că dacă lumea ar fi o carte, cei care nu călătoresc nu citesc decât prima pagina… Adeseori, când povestesc despre locurile în care am fost, fie că e Asia sau America, fie că e Europa sau Africa sunt mulți care fac ochii mari întrebându-ma: “cum, bre, Negrule, tu? Celebru pentru zgârcenia ta?” Am vazut lumea pe banii mei! Dacă țin bine minte, doar în Tenerife am fost gratis în luna de miere, a fost cadoul de nuntă pe care mi l-a făcut familia Voiculescu”, explica el.


Cu ce se ocupă soția lui Dan Negru

O prezență atât de discretă, soția lui Dan Negru profesează ca medic stomatolog și deține o clinică medicală. Prezentatorul TV spune că partenera lui n-a fost niciodată interesată de lumea televiziunii, de aceea nici n-a expus-o.

Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii: „Sistemul îi îmbolnăveşte!”. Prezentatorul TV face praf învăţământul românesc!
„Sunt luni în care soția mea câștigă mult mai bine decât mine. Ea este medic stomatolog. N-o duce rău. N-am mai fost în Moldova de multă  vreme. Atunci când vin, înregistrez mult. Codruța nu e implicată în lumea asta a show-ului.

Nu cred mult în zona mondenă, nici nu-mi place, nu am prezentat show-uri mondene, nu cred în jurnalismul ăsta galben, n-am o treabă cu asta, atunci nu e de expus nici familia. Despre ce să vorbesc? Ce omletă face Codruța dimineața? Codruța nu face parte din lumea asta. Televiziunea pentru ea se reduce la ce mă uit eu. Mă uit mult la TV, nu ratez nimic, îmi place, dar nevastă-mea nu are treabă. Filme și gata’, a mai spus acesta.