Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „E făcută și pentru asta!”

Dan Negru a surprins pe toată lumea când a acceptat invitaţia la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai, deoarece la acel moment avea contract cu Antena 1. Nimeni nu bănuia faptul că doar peste câteva luni își va da demisia și va semna un nou contract cu Kanal D.

08 apr. 2022, 10:17
Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „E făcută și pentru asta!”
Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică

Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „Regele audiențelor” a vorbit despre relația pe care o are cu colega sa, despre care a spus că ar putea avea o carieră de sucecs şi în politică.

Dan Negru o vede pe Denise Rifai în politică. „E făcută și pentru asta!”

Dan Negru a păstrat o relație bună cu Denise Rifai și crede că în curând aceasta va intra în politică, așa cum au făcut și alți prezentatori de televiziune. „Am vorbit la telefon, firește. Sincer, i-am spus și ei, o văd pe Denise în politică în anii care vin. E făcută și pentru asta. Așa cum eu nu m-aș pricepe deloc. Îmi plac dârzenia ei și perseverența care cred că o vor defini în politică, dacă va vrea să se ducă în lumea aia. În anii următori, vor fi multe celebrități de pe sticlă care vor intra în politică, așa cum au făcut-o Rareș Bogdan, Turcescu, Diaconescu. Sunt oameni cu verb, cu atitudine și, dacă scopurile le vor fi nobile, pot avea și succes”, a spus Dan Negru pentru VIVA!.

Ce salariu are Dan Negru la Kanal D și ce bonusuri a primit! Cum s-a lăsat convins „Regele audiențelor” să părăsească Antena 1

Prezentatorul TV susține că momentul în care a participat la emisiunea lui Denise Rifai nu avea nicio legătură cu mutarea sa la un alt post de televiziune. „Mi-a plăcut proiectul cu cele 40 de întrebări, dar nu a avut nicio legătură cu transferul meu. Însă nu-ți ascund că îi cunoșteam pe colegii de la Kanal D, pentru că sunt adversarii cei mai importanți din piața de TV de la noi datorită faptului că au știut cel mai bine să îmbine succesul la public care ne interesează pe noi cu succesul business-ului care îi sprijină pe ei. E televiziunea care a îmbinat cel mai bine aceste două rețete de succes, notorietatea și profitabilitatea”, a declarat Dan Negru.