Dan Negru, reacţie surprinzătoare despre show-ul „Insula de 1 milion” de la Kanal D. „Am fi peste Japonia. Vorbesc serios!”

Dan Negru și alte vedete de la Kanal D au comentat amploarea și miza impresionantă a show-ului "Insula de 1 Milion", care pune la bătaie unul dintre cele mai mari premii oferite vreodată în istoria televiziunii românești.

18 mart. 2024, 09:30
Dan Negru, reacţie surprinzătoare despre show-ul „Insula de 1 milion” de la Kanal D. „Am fi peste Japonia. Vorbesc serios!”
Dan Negru, reacţie surprinzătoare despre show-ul "Insula de 1 milion" de la Kanal D. "Am fi peste Japonia. Vorbesc serios!"

Dan Negru, reacţie surprinzătoare despre show-ul „Insula de 1 milion” de la Kanal D. Dan Negru a subliniat faptul că această competiție demonstrează prosperitatea pieței de televiziune din România și a sugerat că, dacă alte sectoare economice ar funcționa la fel de bine, țara ar fi într-o poziție extrem de favorabilă. Pe lângă premiul impresionant, concurenții se confruntă cu o competiție intensă și un set de provocări fizice și mentale. Prezentatorul Cosmin Cernat a subliniat importanța responsabilității, disciplinei și rigoarei în acest tip de format, adăugând că își propune să fie un ghid impartial și sprijin pentru concurenți pe parcursul show-ului.

„Îmi place miza. Mă gândeam la milion, nu? E un milion! Nu e puțin. Cred că e unul dintre cele mai mari premii din istoria televiziunii. Dacă stau bine să mă gândesc… E mult! Un milion de lei cât e în euro? Se duce la 200.000 de euro, adică circa un sfert de milion de euro. Miza e mare, foarte mare, și asta arată că piața de televiziune din România duduie, dacă toate sectoarele economice ar merge ca piața de televiziune, am fi peste Japonia. Vorbesc serios!”, a spus Dan Negru la Kanal D.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Mircea Badea l-a taxat pe Dan Negru. Scandalul a pornit de la Cătălin Scărlătescu, de fapt! ”Să-l ardem”

Și Raluca Bădulescu a adus o notă de umor, menționând brățările cu premii și dorința de a se alătura competiției, în timp ce prezentatorul Cosmin Cernat a transmis un mesaj de încurajare pentru concurenți, îndemnându-i să fie autentici și să prețuiască fiecare moment din concurs.

„Fiecare dintre concurenți are o brățară de 20.000 de lei. Miza este un milion de lei. Am și trolerul după mine, să merg și eu”, a spus Raluca Bădulescu. „Este o oportunitate minunată de a interacționa cu concurenții și de a transmite energia de aici publicului. Eu voi fi ghidul concurenților pe tot parcursul concursului, le voi fi alături, păstrând imparțialitatea de prezentator a show-ului. Un astfel de format presupune responsabilitate, disciplină, rigoare, toți cei implicați în producția acestui reality sunt conștienți de acest lucru”, a precizat Cosmin Cernat.