Dan Negru, reacție virulentă după exonerarea Simonei Halep! ”Serena lua de la Nike de patru ori mai mulți bani!”

Dan Negru rupe tăcerea după exonierea Simonei Halep în scandalul de dopaj. Prezentatorul TV a subliniat că nici pe vremea când era numărul 1 WTA tenismena nu era apreciată la adevărata sa valoare.

06 mart. 2024, 16:30
Dan Negru, reacție virulentă după exonerarea Simonei Halep! ”Serena lua de la Nike de patru ori mai mulți bani!”
Dan Negru, reacție virulentă după exonerarea Simonei Halep!

Dan Negru, reacție virulentă după exonerarea Simonei Halep! Dan Negru a subliniat printr-o postare pe pagina sa de Facebook că deși era numărul 1 mondial, Simona Halep primea de la Nike de patru ori mai puțini bani decât Senera Wiliams care se clasa abia pe poziția 30.

Citește și Dan Negru critică dur radioul românesc: ”Și-a pierdut relevanța. Cândva deranja, avea curaj. Caterinca e noul brand”

Dan Negru, reacție virulentă după exonerarea Simonei Halep!

”Când Simona Halep era nr. 1 WTA, lua de la Nike 1,7 milioane de euro. Sharapova care era atunci nr. 30 WTA, lua tot de la Nike 8,5 milioane de euro ! Despre asta e cultura ambalajului, a brandului. Simona încă n-o are, “brandul” ei e sub performanțele ei sportive. Revenirea sportivă a Simonei e știrea zilei. Am vazut-o pe Maria Sharapova la Premiile Oscar, pe Ibrahimovici la festivalul San Remo sau pe Djokovic la deschiderea Spherei din Las Vegas alături de U2. Simona, la același nivel de performanță sportivă, a lipsit de la marile evenimente mondiale.

Aș vrea să o văd săptămâna viitoare pe Simona la premiile Oscar. Anul trecut, la Oscar, rochia Sharapovei a fost subiect de prima pagină în toată lumea! Oxford College of Marketing a declarat „star quality” ca fiind plus-valoarea în sportul zilelor noastre. Toți știu lecția, de la Beckham la Federer. „Star Quality” ne lipseste si ca brand de țară si ca brand de personalități. Pentru că trăim intr-o cultură a ambalajului în care corpul e mai de preț decât sufletul!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep şi-a găsit dreptatea la TAS. Judecătorii au decis că sportiva noastră trebuie să ispăşească o suspendare de doar 9 luni, nu de 4 ani cum se dictase iniţial.

La Lausanne au fost audiați și Patrick Mouratoglou și echipa sa – formată din fizioterapeuta Candice Gohier și Frederic Lefebvre, directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia. Aceștia și-ar fi asumat răspunderea pentru înlocuirea suplimentelor administrate Simonei Halep cu cele pe bază de colagen.

Inițial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru două încălcări ale reglementărilor privind dopajul. Marți, 5 martie, TAS a decis reducerea pedepsei de la 4 ani la 9 luni.

Citește și Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță: „Am fost la un pas de sfadă”