Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță: „Am fost la un pas de sfadă”

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță. Este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România, fiind destul de activ și pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii diverne opinii. Cu toate astea, a explicat de ce nu vrea să apară în niciun podcast.

13 feb. 2024, 14:29
Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță: „Am fost la un pas de sfadă”
Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță. Deși se declară fascinat de podcasturi, atât de cele din străinătate, cât și cele din România, nu a vrut să accepte invitația într-un astfel de format.

Citește și: Dan Negru, prima reacție după ce s-a aflat că Regele Charles are cancer: „Așa a fost și tatăl meu”

Nu mă duc la podcast-uri și le mulțumesc realizatorilor că m-au înțeles. Cu prietenul meu Măruță am fost la un pas de sfadă, Speak m-a înțeles din prima, dar alții au rămas supărați pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile.

Damian s-a reinventat, Măruță e vârf pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de niște ani și țin pasul cu Coin Talk de pe Spotify.

Primul podcast care m-a marcat a fost Dark side of The Earth cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara stației spațiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieșiri în spațiu. Fantastică poveste”, scria Dan Negru pe rețelele sociale.

Motivul pentru care Dan Negru a refuzat să participe la podcastul lui Măruță

Cât despre motivul pentru care l-a refuzat pe Cătălin Măruță, în podcastul ”Acasă la Măruță”, prezentatorul a mărturisit că, deși îi este prieten, a ales să evite astfel de interacțiuni profesionale.

Am evitat podcasturile. Dacă m-aș duce la Cătălin Măruță, n-aș putea să-l refuz apoi pe Damian Drăghici sau pe Horia Brenciu, așa că am ales varianta să-i evit pe toți, pentru că m-aș repeta, dacă m-aș duce la toți. E mai bine să-i fie omului dor de tine, decât să se sature de tine!”, a mai spus Dan Negru.