Dan Negru se alătură protestelor din benzinării: România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump

Dan Negru protestează faţă de creşterea preţurilor carbunaţilor. "România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump"

18 iun. 2022, 16:48
Dan Negru se alătură protestelor din benzinării: România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump

Dan Negru se alătură protestelor din benzinării faţă de scumpirile carburanţilor.

„Am pus și eu motorină de 1,4 lei ca să le arăt celor lacomi că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult. România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump. Din cauza lăcomiei alor noștri!
Vreți să dețineți totul de parcă ați avea timp să stăpâniți totul”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Realizatorul TV a postat şi o fotografie cu el alături de o pompă dintr-o benzinărie. În imagini se vede că a alimentat maşina cu motorină de 1.4 lei, alăturându-se protestatarilor care în ultimele zile au mers în benzinării şi au alimentat autoturismele cu carburanţi de sume simbolice de doar câţa bani, nemulţumit de preţul mare al carburanţilor.

Citeşte şi: Protestele în benzinării continuă. Un şofer a alimentat de 46 de bani, nemulţumit de preţul mare al carburanţilor

Şoferii din toată ţara sunt chemaţi să participe la un protest naţional numit „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!”, anunţat pe reţelele de socializare şi programat pentru data de 30 iunie. Peste 200.000 de români şi-au anunţat deja, pe reţelele de socializare, prezenţa la evenimentul din 30 iunie.

Citeşte şi: Veşti bune pentru şoferii români. Benzina s-a ieftinit uşor sâmbătă, după trei luni în care preţul a crescut încontinuu