Dan Negru și Florin Piersic, în politică? „Sunt partide serioase care au propus candidatura în Parlament”

Dan Negru și Florin Piersic, în politică? De-a lungul timpului, dar mai ales în ultima vreme, prezentatorul a tot primit diverse oferte și nu doar în televiziune, domeniul unde activează de la începuri, ci și în politica românească.

25 ian. 2023, 17:00
Dan Negru și Florin Piersic, în politică? „Sunt partide serioase care au propus candidatura în Parlament”
Dan Negru și Florin Piersic, în politică?

Dan Negru și Florin Piersic, în politică? Cancan.ro susține că zilele trecute celebrul prezentator a primit o nouă ofertă, în care ar fi inclus și marele actor Florin Piersic, un personaj la fel de popular printre românii de toate vârstele. La fel ca Regele audiențelor, Piersic este printre personalitățile care au primit vot de încredere foarte mare din partea oamenilor.

Dan Negru și Florin Piersic, în politică?

Răspunsul lui Dan Negru a fost că rămâne să lucreze la cele două emisiuni cu care face audiență la Kanal D, ”Jocul cuvintelor” și ”Tu urmezi”. ”Cu câteva săptămâni în urmă m-a sunat Dan Voiculescu să-mi propună să candidez. La primăria Timișoarei mi se propune o dată la 4 ani candidatura. Sunt partide serioase care mi-au propus candidatura în Parlament. Asta arată neseriozitatea politicii româneșți.

Nu are nicio treabă notorietatea mea câștigată pe platourile de televiziune cu experiența mea în politică sau administrație. E trist că politica românească îi propune unuia ca Negru să candideze. E lipsă de seriozitate”, spunea prezentatorul recent.

Citește și: Dan Negru se revoltă: „Orice străin care vine în București dă de dărăpănătura asta, de ruina asta, prima dată”

Dan Negru, vacanță de coșmar în India

După luni întregi de muncă fără oprire, Dan Negru a luat o pauză de la activitatea profesională și a plecat cu soția în vacanță. Au ales India ca destinație de vacanță, au stat acolo timp de opt zile. Experiența nu a fost atât de plăcută fiindcă prezentatorul a fost la un pas să-și pună viața în pericol.

Dan Negru a povestit că, în timp ce se plimba prin capitală, prin orașul New Delhi, s-a oprit să-și cumpere de mâncare de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”. La puțin timp după ce mâncat i s-a făcut atât de rău încât abia a mai putut să se țină pe picioare. Soția a fost un real sprijin pentru el. Fiind medic, avea cu ea trusa de medicamente și a știut să-i dea exact ce a avut nevoie.

Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale.