Dan Nica: Am reuşit să deblocăm 5.000 de proiecte. Şi am finalizat 98% dintre ele

Deblocarea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene, digitalizarea și centralizarea documentelor de stare civilă și demararea primului proiect de cloud sunt printre realizările prezentate joi de fostul ministrul pentru Societatea Informațională, Dan Nica, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 10:08
Dan Nica: Am reuşit să deblocăm 5.000 de proiecte. Şi am finalizat 98% dintre ele

„Am reușit să deblocăm 5.000 de proiecte pe care nu se uita nimeni și acum am finalizat 98% dintre acestea. Mai avem în jur de 250 de proiecte, care vor fi finalizate la jumătatea lunii martie sau începutul lunii aprilie. De asemenea, am reușit să deblocăm și partea de rambursare”, a declarat, joi, fostul ministru pentru Societatea Informațională, Dan Nica, în conferința de bilanț.

Acesta a precizat că proiectul cel mai important demarat în mandatul său a fost digitalizarea și centralizarea documentelor de stare civilă.

Nica a mai amintit și demararea primul proiect guvernamental de cloud cu întreaga infrastructură de software și hardware într-o zonă centrală.

Fostul șef al MSI a semnat joi documentele de predare-primire cu actualul ministru al Societății Informaționale, Alexandru-Răzvan Cotovelea.