Milionarul Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de 100 lei. Incredibil: a urmărit angajatul să nu-i depășească bugetul!

Dan Nicorescu a fost jefuit anul trecut în propria casă, iar acum abia își mai permite să pună 15 litri de benzină în bolidul de lux pe care-l deține.

11 iul. 2021, 20:04

Dan Nicorescu a suferit un mare șoc financiar, atunci când în octombrie, anul trecut, a fost jefuit în propria casă. Afaceristul abia își mai permite să-și alimenteze cu benzină mașina Ferrari pe care o deține. Dan Nicorescu a ales să bage doar 15 de litri de benzină în bolidul de lux, deși un astfel de autoturism are un consum de cel puțin 30 de litri.

Deși în decembrie 2018, omul de afaceri se lăuda că și-a comandat primul Ferrari Superfast 812 din România, acum el își alimentează prețioasa mașină cu 15 litri de benzină, pentru care scoate din buzunar 100 de lei.

Cu 100 de lei, un Ferrari, cum are Dan Nicorescu, poate doar să răcească motorul și apoi să se reîntoarcă în stația de alimentare. Omul de afaceri a fost zărit în timp ce-i spunea unuia dintre angajați să pună benzină în Ferrari și îi dădea indicații să se oprească: la 99.71 de lei, relatează Evz.ro.

Dan Nicorescu a fost jefuit! Miliardarul ar fi fost sechestrat şi încătuşat în propria sa locuinţă

Dan Nicorescu nu este mort, dar nu este bine deloc”, au spus oamenii legii. Se pare că cei care au cerut intervenția pompierilor la fața locului au fost chiar polițiștii care au ajuns la fața locului. Din primele informații, miliardarul în vârstă de 53 de ani a fost tâlhărit, luni seară, în vila pe care o deține într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Capitalei. Agresorii ar fi doi indivizi, care au intrat peste el în vilă, anunţă WOWbiz.ro.

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Dan Nicorescu este un afacerist român din Târgoviște. Are 53 de ani și deși nu este celebru în showbiz-ul românesc, este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară. Deține o vilă de lux în Herăstrău, una dintre zonele bune ale Capitalei, estimatp la aproxaimativ patru milioane de euro, și un garaj cu mașini care, în total, valorează pestep două milioane de euro. Printre ele se numără: Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT și Ferrari Superfast 812.