Dan Șova: Iohannis are ca partener mafia portocalie

Purtărorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, îl acuză pe Klaus Iohannis că este "o marionetă" a lui Traian Băsescu şi că și-a ales un anturaj după "chipul și asemănarea sa".

RomaniaTV.net
17 sept. 2014, 13:53
Dan Șova: Iohannis are ca partener mafia portocalie

„Când s-a aliat cu PDL, Klaus Werner Iohannis și-a ales echipa cu care își dorește să conducă România. Aceasta este formată din cei pe care românii, pe bună dreptate, i-au catalogat în fel și chip. Ne amintim de Sorin Blejnar, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Roberta Anastase și alții.

Iohannis nu este decât o altă marionetă a lui Traian Băsescu, scoasă în față pentru că avea imaginea mai curată decât ceilalți politicieni de care acesta s-a folosit până acum. Din fericire, presa și-a făcut bine datoria și am aflat că mitul Iohannis, rămâne un mit, realitatea fiind cu totul alta.

Iohannis, coleg de panou cu „mafioţii” din PDL

Am aflat din mass-media în ultimele săptămâni că Iohannis nici că putea să-și găsească o echipă mai bună și că, practic, și-a ales un anturaj după chipul și asemănarea sa.

Cetățenii României nu-și doresc să se întoarcă în epoca tăierilor și corupției patronate de Traian Băsescu și vor demonstra asta la vot pe 2 și 16 noiembrie.”, a declarat Dan Şova.