Dan Petrescu a demisionat: „Plec cu capul sus de la Cluj”

Aventura lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat după înfrângerea cu Poli Iaşi, 0-1 din Cupa României, şi după trei titluri la rând şi performanţe pe plan european, "Bursucul" va pleca de la echipă.

30 nov. 2020, 16:54
Dan Petrescu a demisionat: „Plec cu capul sus de la Cluj”

Dan Petrescu a demisionat.  Oficial, Dan Petrescu a anunțat luni că și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj. Acesta a anunțat că are nevoie de o minivacanță. Decizia a fost luată după de duminică seara campioana României a fost eliminată de Poli Iași din Cupa României. „Împreună cu clubul am decis astăzi rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia, cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine, ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui”, a spus Dan Petrecu.

Dan Petrescu, OUT de la CFR Cluj! Ardelenii negociază cu Adrian Mutu

Dan Petrescu a demisionat. Acesta a precizat că în acest moment are nevoie de o minivacanță. „Plec cu capul sus de la Cluj, sunt mulțumit de ce am realizat și într-o zi spre să mă întorc să antrenez, de ce nu. În viața de antrenorat încă sunt tânăr”, a mai spus Petrescu. Acesta a antrenat în ultimii trei ani CFR Cluj.

Și reprezentanții clubului au anunțat oficial luni despărțirea de Dan Petrescu. „În cursul zilei de astăzi, clubul CFR 1907 Cluj și Dan Petrescu au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Dorim să îi mulțumim pentru toate perfomanțele realizate împreună în acești trei ani”, au anunțat reprezentanții CFR pe pagina de Facebook a clubului.

CFR Cluj a fost eliminată duminică seara din Cupa României, după ce a fost învinsă, cu 1-0, de Poli Iași.

”Bursucul” merge la un club uriaş din Europa

Dan Petrescu (52 de ani) a fost dat afară de la CFR Cluj după încă o înfrângere, 0-1 cu Poli Iaşi în Cupa României, dar „Bursucul” nu va sta mult timp fără echipă după ce-şi încheie conturile cu campioana României. Dan Petrescu e favorit să preia banca tehnică a lui Celtic, echipă din Scoţia cu care s-a confruntat deja de două ori în ultimii ani. „SuperDan” e dorit pe Celtic Park pentru a-l înlocui pe actualul tehnician, Neal Lennon.


loading...