Dan Petrescu, scandal URIAŞ cu fosta NEVASTĂ. Ce vrea Dana Petrescu

Dan Petrescu a divorţat de Dana Petrescu după ce aceasta l-a înşelat cu colegul de echipă Radu Niculescu. Acum, fosta soţie a "Bursucului", cere mai mulţi bani de la antrenor pentru pensia alimenatră a celor două fete pe care le au împreună.

28 mai 2015, 07:45
Dan Petrescu, scandal URIAŞ cu fosta NEVASTĂ. Ce vrea Dana Petrescu

Dan Petrescu si Dana Petrescu au format un cuplu timp de 11 ani, iar din mariajul lor s-au nascut doua fete, Rebecca si Chelsea. Insa, in 2005, au divortat cu scandal, dupa ce antrenorul a aflat ca sotia l-a inselat timp de trei ani cu un coleg si prieten, Radu Niculescu. De atunci, Dana l-a dat pe fostul sot in judecata de doua ori pentru marirea pensiei alimentare.

Astfel, judecatoria a decis in 2012 ca fotbalistul sa plateasca 100.000 de euro pensie alimentara pentru cele doua fete, care studiaza in Anglia. In urma cu cateva luni insa, discutiile in contradictoriu au inceput din nou intre Dan Petrescu si fosta lui sotie.

„Dana tot este nemultumita de banii pe care ii primeste de la antrenor. Ar vrea si mai mult si sustine ca da foarte mult pe studiile fetelor, pe meditatii, pe cazarea acestora in Anglia si pe intretinerea lor. Dan insa nu concepe inca o marire, mai ales ca acum nu mai are echipa si nu mai incaseaza nimic. De unde sa scoata la nesfarsit atatia bani?”, a declarat un apropiat al fostului international, pentru Cancan.

In 2007, Dan Petrescu s-a recasatorit cu Adriana, iar un an mai tarziu s-a nascut cea de-a treia fiica a sa.