Dan Petrescu, dat afară din China. Antrenorul şi-a găsit echipă în Rusia

Dan Petrescu a fost concediat din postul de antrenor al echipei de fotbal Jiangsu Suning, cu care a reușit să câștige Cupa Chinei în sezonul trecut.

02 iun. 2016, 11:40
Dan Petrescu, dat afară din China. Antrenorul şi-a găsit echipă în Rusia

Conducătorii grupului Suning au luat această decizie pentru că doresc „un antrenor mai prestigios” la conducerea tehnică a lui Jiangsu.

Pentru antrenorul român se încheie astfel aventura chineză, începută în iulie anul trecut. Potrivit ultimelor informații, grupul Suning a decis concedierea sa pentru că dorește pe banca tehnic a lui Jiangsu un antrenor cu prestigiu internațional mai mare„, a scris Gazzetta dello Sport. Grupul chinez Suning negociază în prezent achiziționarea clubului italian Internazionale Milano.

Conform informaţiilor Digi Sport, Dan Petrescu s-ar fi înţeles deja cu fosta sa echipă, Kuban Krasnodar. Kuban a retrogradat la baraj în acest sezon, iar tehnicianul român are misiunea să o aducă în prima ligă rusă. Petrescu a mai fost la Krasnodar în perioada 2009 – 2012, iar acum va avea un salariu anual de aproximativ 1,5 milioane de dolari. În urmă cu patru ani, când a plecat de la Kuban, el primea 2 milioane de dolari.