Dan Petrescu este favorit să preia Naţionala României. Prima reacţie a antrenorului

Dan Petrescu, 53 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, a negociat cu FRF venirea la națională şi va da un răspuns la finalul anului, după ce liderul Ligii 1 va disputa partida cu FC Argeş, ultima din acest an calendaristic.

02 dec. 2021, 20:06
Dan Petrescu este favorit să preia Naţionala României. Prima reacţie a antrenorului

Fostul internaţional din Generaţia de Aur a răspuns la întrebarea directă adresată de Ovidiu Ioaniţoaia, însă nu a confirmat sută la sută numirea, Dan Petrescu lăsând să se înţeleagă că este mai degrabă alegerea FRF.

„Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei” – a spus Dan Petrescu pentru Gsp.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu a antrenat de-a lungul carierei pe Sportul, Rapid, Wisla, Unirea Urziceni, Kuban, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA, Jiangsu, Al Nasr, CFR, Hengfeng, Kayserispor.

Petrescu are în palmares şase trofee, dintre care patru titluri de campion în Liga 1 (3 cu CFR Cluj şi unul cu Unirea Urziceni).

Ca jucător, Dan Petrescu a strâns 95 de selecţii în prima reprezentativă, alături de care a participat la patru turnee finale, două mondiale şi două europene.

Citeşte şi: Vlad Enăchescu este dat afară de la Pro TV după doar o zi de muncă