Vlad Enăchescu este dat afară de la Pro TV după doar o zi de muncă

Trustul Media Pro a anunţat joi, la doar o zi de la intrarea în vigoare a contractului anunţat în urmă cu două săptămâni, că renunţă la colaborarea cu Vlad Enăchescu, care urma să fie şeful departamentului Sport.

02 dec. 2021, 16:26
Vlad Enăchescu este dat afară de la Pro TV după doar o zi de muncă

Vlad Enăchescu, în vârstă de 45 de ani,  fusese numit în urmă cu două săptămâni șeful secției de sport de la PRO TV, dar trustul invocă o nepotrivire de viziuni, după ce ar fi purtat în această perioadă discuţii aprofundate cu fostul şef de la Telekom Sport.

„Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive. Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare”, a anunțat trustul PRO printr-un e-mail.  Vlad Enăchescu trebuia să coordoneze activitatea atât pentru PRO TV, cât și pentru canalele secundare din portofoliu, Pro 2, Pro X, Pro Gold și Pro Cinema.

Vlad Enăchescu a postat pe pagina sa de Facebook comunicatul trustului Pro, fără alte comentarii.

Reamintim că Vlad Enăchescu a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, operarea Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Vlad Enăchescu a declarat că decizia plecării îi aparţine, însă recunoaşte că a existat o înţelegere între cele două părţi în vederea încetării colaborării.

“Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă”, a spus omul de televiziune.

Enăchescu a fost, în paralel cu această funcţie, şi coordonator al compartimentului de handbal din cadrul CSM București, între iunie 2019 și iunie 2020, relatează paginademedia.ro.

El câştiga 19.000 de lei pe lună de la clubul sportiv bucureştean.

Citeşte şi: Antrenorul Gheorghe Tadici a fost suspendat şase etape şi amendat cu 4.000 de lei după ce a lovit o jucătoare