Dan Petrescu este în doliu. Pierdere imensă pentru antrenorul lui CFR Cluj: „Dumnezeu să te odihnească în pace, Pisică!”

Ilie Florian, zis Pisică, unul dintre cei mai apropiați oameni de antrenorul Dan Petrescu, a murit. Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

10 oct. 2022, 21:03
Dan Petrescu este în doliu. Pierdere imensă pentru antrenorul lui CFR Cluj: „Dumnezeu să te odihnească în pace, Pisică!”
Dan Petrescu este în doliu

Dan Petrescu este în doliu. Clubul din Gruia a anunțat pe conturile oficiale de pe rețelele de socializare trecerea în neființă a celui care îi era alături în fiecare moment antrenorului campioanei României.

Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. „Nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate!”

„Un prieten al meu, dar și al fotbalului. Nu numai de la CFR. Mulți oameni de fotbal care îl știu. Sincer, mie îmi este foarte greu acum”, a declarat Dan Petrescu, înaintea partidei cu UTA Arad.

„Rămas bun, prieten drag! Astăzi, în ziua meciului cu UTA, am primit o veste tristă pentru întreaga familie CFR-istă. Ilie Florian sau Pisică, așa cum îl numeau toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, a trecut la cele veșnice! Un prieten drag pentru toți cei din clubul nostru, în special al antrenorului Dan Petrescu, Pisică ne-a fost mereu alături și reușea să ne aducă zâmbetul pe buze chiar și în cele mai grele momente. Dumnezeu să te odihnească în pace, Pisică! Nu te vom uita niciodată”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

Dan Petrescu vrea să își schimbe meseria la 53 de ani. Antrenorul vrea să se facă ziarist pentru acest avantaj!

Dan Petrescu a vorbit în mai multe rânduri despre prietenia care-l lega de Ilie Florian, dezvăluind că Pisică îi era întotdeauna alături în viața de la echipa de club, și le-a luat chiar locul lui Gică Popescu sau Gică Hagi, foști colegi cu care se afla în relații foarte bune, dar cu care nu a mai ținut legătura la fel ca înainte din cauza timpului alocat meseriei. „Fotbalul și Pisică, care e toată ziua cu mine la CFR. Eram prieten foarte bun cu Gică Popescu, cu Hagi, dar meseria de antrenor ne-a făcut să fim departe unii de alții”, spunea Dan Petrescu în 2020.