Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. „Nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate!”

Ilie Dumitrescu (53 de ani) și Dan Petrescu (54 de ani), foști colegi încă de când evoluau la copii și juniori, au rupt prietenia! Cei doi nu-şi mai vorbesc după ce antrenorul lui CFR Cluj a fost criticat la TV de analistul de la Digi Sport.

05 iul. 2022, 16:47
Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. „Nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate!”
Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia

Ilie Dumitrescu şi Dan Petrescu au rupt prietenia. Ilie Dumitrescu a dat de înţeles că Dan Petrescu a uitat momentele frumoase petrecute împreună în timp ce comenta împlinirea a 28 de ani de la meciul România – Argentina 3-2, de la Cupa Mondială din 1994. Eroul „tricolorilor” la acea vreme a precizat însă că între el și actualul antrenor al lui CFR Cluj a rămas o relație de respect.

Dezvăluirile şocante ale unui fotbalist din „Generaţia de Aur”: „Am stat cu cei mai mari interlopi, apoi am pierdut tot!”. De ce a făcut pușcărie în Spania și cum l-a premiat Fane Spoitoru

„Noi aveam un grup, eu, Hagi, Popescu, Petrescu. Am fost împreună la copii și juniori, mâncam câte o eugenie, împărțeam câte un sirop de un leu, de 60, 70 de bani. Îi dădeam lui jumătate, pe cealaltă o luam eu. Dar, în viață, câteodată, uiți că ai petrecut momente de genul ăsta. O relație de respect a rămas, dar nu ne dăm mesaje și nu ne mai vorbim și gata! Baftă, sănătate! Sunt convins că dacă mă văd cu el, el se face că uită, eu mă fac că uit și vorbim. Dar, asta e viața”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Gheorghe Hagi: „Refuz să cred că România nu are valori care să facă din nou ţara fericită”