Dan Petrescu, probleme GRAVE de SĂNĂTATE. „Nu poate nici acum să-şi ţină picioarele drepte!”

Gică Popescu, fostul coleg de cameră al lui Dan Petrescu, a făcut dezvăluiri în premieră despre problemele medicale ale "Bursucului" din perioada în care era jucător.

12 oct. 2017, 09:09
Dan Petrescu, probleme GRAVE de SĂNĂTATE. „Nu poate nici acum să-şi ţină picioarele drepte!”

Gică Popescu susţine că Dan Petrescu a avut mari probleme medicale, peste care a trecut cu o voinţă de fier.

„Petrescu e cel mai strâmb jucător! El nu luase vizita medicală în Anglia, a semnat antrenorul ca să poată să-l transfere! Ăla e profesionistul! Ani de zile, stretching câte 40 de minute înainte şi după antrenament. Apă plată tot timpul la el, dietă atentă. Avea probleme cu stomacul, cu şoldul, cu picioarele, cu gâtul. Da’ cu ce n-a avut probleme! Şi a făcut performanţă la cel mai înalt nivel doar pe seriozitate! D-aia face şi acum rezultate, ca antrenor e cum a fost ca jucător”, a spus Gică Popescu pentru GSP.

„Mă teroriza cu stretchingul! A învăţat în Italia să facă posturi, îl găseam seara în cameră cu picioarele pe pereţi. Impresionant! Calităţi fizice n-a avut. Poate nu înţelegeţi: el avea probleme medicale mari! El nu poate nici acum să-şi ţină picioarele drepte, că are un picior mai mare şi unul mai mic, şoldurile cu probleme… Gâtul! Cum bea un pahar cu apă rece sau sufla vântul mai tare, i se umflau amigdalele. Un om incredibil de serios!”, a mai spus Gică Popescu.