Dan Puric, derapaj la TV în noaptea de Înviere: La Colectiv haimanalele alea abia se pregăteau să dea jos Biserica, patriarhul

Dan Puric a înregistrat un derapaj grav în noaptea de Înviere, când în cadrul unei emisiuni difuzate în direct pe Realitatea Plus, a vorbit despre victimele de la Colectiv, pe care le-a numit "haimanale" și spunând că au vrut să distrugă Biserica, să dea jos Patriarhul.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 11:40
Dan Puric, derapaj la TV în noaptea de Înviere: La Colectiv haimanalele alea abia se pregăteau să dea jos Biserica, patriarhul

Cunoscutul actor și regizor Dan Puric a lansat o serie de acuzații șocante sâmbătă seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

„E clar că ordinul internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști… au zis: Taie-le, bă, și credința! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă. Noi acuma suntem toți arestați și deportați în propria noastră țară. Că așa vrea Bruxelles-ul și vor tovarășii de dincolo. Ne-au băgat o botniță. Este pentru prima dată când sfinții emană microbi. Eu știam că parlamentarii sunt vectori de infecție”, a declarat Dan Puric, la Realitatea Plus.

„Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-ți lipseau două babe la altar care ziceau „A început COVID-ul în România”. Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica, Jos Patriarhul!”. Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român”, a mai spus regizorul.