Dan Puric, dezvăluiri despre colaborarea cu Securitatea: „Am grad de locotenent-colonel, la 17 ani am semnat”

Dan Puric a povestit cum a ajuns sa fie racolat de fosta securitate, la 17 ani. Viitorul actor a semnat angajamentul şi a primit numele de cod „Cristian”.

13 mart. 2022, 23:41
Dan Puric, dezvăluiri despre colaborarea cu Securitatea: „Am grad de locotenent-colonel, la 17 ani am semnat”

Actorul Dan Puric a vorbit despre cum a ajuns să semneze un acord de colaborare cu fosta securitate, înainte de 1989.

Întrebat dacă a fost colaborator al fostei securități, Dan Puric a răspuns că da, am grad de locotenent-colonel, la 17 ani. Am semnat. N-ai cum”. „Eu în liceu îl imitam pe Ceaușescu, pe toți profesorii. Făceam conferințe, îi adunam pe toți, îi decoram…Și, într-o zi, m-am pomenit cu doamna directoare care mi-a zis că e un domn de la UTC.

Dan Puric: „Pandemia nu se va termina. E făcută ca un serial, ca Elodia”
Care mi-a zis Dănuț, noi te apreciem. Tovarășul Nicolae Ceaușescu a spus că vrea să ia Basarabia înapoi. Și avem nevoie…, facem o organizație secretă. Și e secret. Să nu spui părinților. Să semnezi un acord de colaborare. E un act strict patriotic”, a spus Dan Puric.

Viitorul actor a semnat angajamentul şi a primit numele de cod „Cristian”. „După două săptămâni, era careu, în curtea liceului, și trecea domnul de la UTC. Și eu m-am dus la el să dau noroc. Și mi-a spus Ce ai făcut? M-ai deconspirat.

După trei săptămâni a venit altul, blond. Și, conform declarației, să-mi spui cine face politică în clasă. E cineva care merge la ambasada Americii….

Ce avere uriaşă a reuşit să strângă Dan Puric, un fervent admirator şi apărător al lui Putin
Și am scris cu pixul, am scris Dan Puric. Îți bați joc?, mi-a spus.

Și nu am mai fost căutat de atunci”, a povestit Dan Puric, duminică seară, la Realitatea TV.

Recent, Dan Puric a comentat demersul unor ţări de a perfecționa un sistem de supraveghere în masă şi a explicat ce consecințe grave vom suporta odată cu modificarea genetică a omului, demers care se derulează deja în laboratoare din întreaga lume. „Se va lucra asupra omului, dincolo de creator, asupra creației. Vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat”, spune acesta.

„În primul rând este frica dictatorului. Nu există libertate prin a domina pe cineva din specie, deci vor claca. Dar ei sunt rămași în urmă cu tehnologia, sunt primitivi. Pe partea ailaltă este epoca trasumană.

De aia am zis că România este între doi monștrii. Păi, ce fac ăștia este copilărie. Mai departe de atât este omul ameliorat genetic. Ați auzit de procesul Crisper? Foarfecele cromozomial lucrează pentru prima oară pe celula reproductivă direct şi scot oameni altfel. Scot oameni ameliorați genetic.

Se va lucra asupra omului, dincolo de creator, asupra creației. Aici vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat.

Știți că au apărut neuro-drepturi? Discută cu ală care e făcut în laborator, păi ala are neuro-drepturi domne. Ăia sunt mai hidoși decât ăștia. Eu vă spun din genetica, China e în urmă. Dacă mă vor urmări pe mine se scurtcircuitează, este clar”, spune Dan Puric despre sistemele spionarea omenirii prin inteligența artificială,