Dan Puric, mesaj spre tinerii protestatari EXCLUSIV

Dan Puric, sfaturi pentru tinerii care au ieşit să protesteze. El le transmite manifestanţilor să se organizeze mai bine pentru a obţine schimbarea clasei politice.

09 nov. 2015, 08:06
Dan Puric, mesaj spre tinerii protestatari EXCLUSIV

Dan Puric îi îndeamnă pe tineri să citească pentru că doar aşa obţin cultura politică de care au nevoie pentru a se ridica din mulţime si a se transforma în oamenii politici ai viitorului.

„Este evident ca exista un refuz pentru scena politica in general. Exista o reactie negativa fata de politica, este tema principala a pietei, si pe de alta parte situatia este ca o explozie si o data ce a fost declansta este greu sa mai fie strunita. Este vorba de o reactie negativa fata de aceasta clasa politica”, a declarat Dan Puric despre proteste, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi:  Victimele din Colectiv, URMĂRITE DE BLESTEMUL FOCULUI. Coincidenţe stradii care îţi ridică părul pe tine

„Mingea acum este la Iohannis. El trebuie sa rezolve situatia, nu stiu daca cu o solutie de moment sau de viitor. Romania are niste cifre stabile si toate cifrele astea bune s-ar putea sa se duca pe apa sambetei. Noi trebuie sa iesim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie, ce avem noi acum sunt chestii de imprumut. Atunci vom avea si noi o istorie si o demintate, Iohannis este depasit de situatie”, a mai spus Dan Puric.

Citeşte şi: INCENDIU COLECTIV. RAPORT LEGIŞTI: Persoanele decedate sâmbătă şi duminică aveau insuficienţă organo sistemică

„Stiti care este tragedia tinerilor? Au potential genial, dar campul de manifestare este nul si nul va fi pe viitor. Ramane o Romanie la mana derbedeilor! Daca aceasta tara striga ca ne-am saturat de voi dar nu avem pe cine sa punem… Nu putem trai din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicala. Primul lucru pe care l-as completa si eu este ca generatia mea are o lispa acuta de valori. Daca ar fi sa propun pe cineva in locul actualei clase politice nu as avea un raspuns”, a declarat Dan Puric.

Citeşte şi: Partidul „Colectiv” de pe Facebook: Cine este în spatele mişcării

Acesta a încheiat cu un mesaj pentru tineri: „Apucati-va si cititi, apucati-va si interesati-va. V-au vaduvit de valori, trebuie sa invatam sa fim romani. Nu este nicio rusine, puilor, in treaba asta. Nu trebuie sa fii exacerbat sa iti pui tricolorul pe chiloti”.