Dan Puric, propunerea lui Claudiu Târziu de a fi candidatul AUR la președinția României: „Votați-mă”

Fiindcă George Simion a ezitat cu candidatura la prezidențiale, Claudiu Târziu l-a propus pe Dan Puric candidat AUR la președinția României.
Filip Stan
12 mai 2024, 16:17
Dan Puric, propunerea lui Claudiu Târziu de a fi candidatul AUR la președinția României:

Claudiu Târziu s-a întâlnit cu Dan Puric, are rusofil și adept al teoriile conspirației, la piesa de teatru în care a jucat actorul, numită „Votați-mă”.

Citește și Mihai Tudose, dezamăgit de cum arată Mamaia: „Trebuie dezvoltare integrală. Ăsta nu e turism! E un dezastru”

Claudiu Târziu și Dan Puric s-au și pozat împreună la final de spectacol. „Paparazzi au surprins la ceas de taină, astă noapte, la Cluj, cel puțin un posibil viitor candidat la președinție. Poate doi. Maestrul Dan Puric a avut un singur comentariu: „Votați, mă!””, a scris Târziu pe Facebook.

Dan Puric a spus, în repetate rânduri, în declarațiile sale publice, că străinii vor să ne distrugă credința și viitorul și că UE e cel mai mare rău care ni s-a întâmplat.

„Dacă credem cu adevărat în creștinism, atunci trebuie să fim uniți împreună. România nu ar trebui să fie împotriva Rusiei pentru că dacă suntem împotriva Rusiei, distrugem un vecin, o relație cu o țară creștină… Divizarea noastră nu este o soluție și cred că această separare a fost concepută pentru a crea un conflict artificial între noi și a dezvolta tensiuni politice”, a spus Puric, potrivit portalului katehon.com.

„România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să-l distrugă”, a afirmat Dan Puric.

Citește și Mihai Tudose vrea ca Ciolacu să candideze la prezidențiale: ”Dacă noi toţi l-am ales preşedintele partidului, înseamnă că e cel mai bun dintre noi. Dacă e cel mai bun, e bun să conducă şi România”

În trecut, George Simion a fost întrebat ce părere are despre posibilitatea ca Dan Puric să fie candidatul AUR la prezidențiale. „Este unul dintre oamenii cu care împărtăşesc foarte multe valori comune”, a spus George Simion despre Dan Puric.

„O să decidă membrii de partid, organizaţiile noastre locale. Dacă va veni şi va convinge o majoritate a partidului nostru, poate fi unul dintre candidaţi. Avem până pe 15 martie uşa deschisă, veniţi, convingeţi organizaţiile noastre, convingeţi partidul AUR, care are 15.000 de membri cotizanţi, că merită să-şi dea votul pentru voi”, a răspuns George Simion.

 

Spynews
Horoscop joi, 6 iunie 2024: Berbecii vor descoperi cauza unui blocaj sau soluția de continuare a unui proiect
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
O femeie de 64 de ani a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos. Cum a reușit Flavia să rămână însărcinată: “Visul a devenit realitate”
Capital.ro
10 ani fără permis auto. Legea care bagă șoferii la închisoare garantat
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel în tinerețe. Cristi Borcea a făcut “infarct” când a văzut pozele
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Cresc facturile la energie!
Adevarul
Putin, o nouă amenințare cu războiul nuclear. Ce spune liderul de la Kremlin despre posibilitatea de a înarma „dușmanii” Occidentului
Spynews
Xtra Night Show. Pe numele lui ar fi ajuns casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ar fi obținut-o în condiții dubioase: ”Foarte isteață” / VIDEO
Spynews
Star Matinal. Aris Eram, accidentare gravă la sala de fitness. Fostul concurent de la America Express, de urgență la spital: „M-au cusut” / VIDEO
Evz.ro
Harry face orice să-și salveze relația cu Meghan. Ce se întâmplă între cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase! Apariția de la Paris cu care a întors toate privirile
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Cum a ajuns să arate mormântul Denisei Răducu, la 7 ani de la moartea sa. O fană a filmat totul: „Acum au uitat-o…”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Măcar pot să plâng pe sicriul ei”. Mama Patriziei Cormos vorbește, cu lacrimi în ochi, despre filmarea în care fiica ei se îneca: „Toată lumea a filmat-o și nimeni nu a salvat-o”
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. A fost o emblemă a țării
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
Adrian Mititelu Jr, jefuit în vacanța din Mykonos! Hoții i-au spart vila de lux
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre tinerii stropiți cu acid, în Călărași! Băiatul era urmărit: Am găsit roata tăiată cu un cuțit
substantial.ro
Cascada Yuntai din China, alimentată artificial în sezonul secetos
MediaFlux
Pensionari umiliți. Ce PENSIE încasează restul cetățenilor din UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'