Mihai Tudose, dezamăgit de cum arată Mamaia: „Trebuie dezvoltare integrală. Ăsta nu e turism! E un dezastru”

Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreședinte al PSD, spune că stațiunea Mamaia s-a transformat într-un dezastru și că nu se poate face turism doar cu un sezon de trei luni.
Alina Costache
12 mai 2024, 14:59
Mihai Tudose, dezamăgit de cum arată Mamaia:

Mihai Tudose e de părere că nu se poate face turism doar cu un sezon de trei luni, precizând că Mamaia a ajuns un dezastru.

„Noi stăm să vorbim de două tarabe din Mamaia care, între noi fie vorba, arată un dezastru. Haideți că v-o spun eu! E un dezastru! Dacă ăla e plan de sistematizare sau ce e acolo, e un termen din ăsta mai ciudat, dar nu vi-l spun, că mă duc la combaterea discriminării după aia. Am fost, în mai anul trecut, la o nuntă în Constanța. Stăteam la etajul 7, înainte de nuntă, pe balcon și țineam cafeaua pe masă cu mâna, că pleca cafeaua de acolo din cauza boxelor de jos, la trei după amiaza, în extrasezon. Înțeleg că e frumos cu muzică, dar… Și acolo aveam un excavator, dincolo o macara, niște betoane acolo, două amaneturi, un chioșc de gogoși. Jenant!”, a declarat Mihai Tudose.

Citește și Gabriela Firea, susţinută în cursa pentru Primăria Capitalei de Nadia Comăneci. „Îi urez succes şi cred că în orice proiect s-ar implica nu va dezamăgi”

Europarlamentarul susține că e nevoie de o strategie de turism și că ce se face acum în Mamaia nu poate fi numit turism.

„Nu-mi place nici Mamaia, nici Năvodari! Trebuie dezvoltare integrală (…). Nu poate să funcționeze Constanța doar trei luni pe an. Turism din ăsta de trei luni. De două luni dacă plouă sau o lună dacă e și frig. Sunt hoteluri, 12 luni pe an trebuie să se întâmple ceva aici, de la tot felul de concursuri, simpozioane și așa mai departe. Cineva trebuie să aibă imaginație și să le pună pe masă. Aici, cine vinde gogoși două luni, gata, ne-am scos, am plecat acasă. Ăsta nu-i turism! Asta nu-i Constanța!”, a mai afirmat Mihai Tudose. Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, crede că stațiunea Mamaia „a regresat”.

Întrebat de jurnaliști dacă își petrece concediul la Mamaia, Ciolacu a spus: „Eu îmi petrec concediul în România. De mult timp nu am mai plecat. Pentru mine, Mamaia, în acest moment, mai ales pentru vârsta mea, nu mai e așa atractivă. Mamaia nu că a stagnat, a dat înapoi”.

Citește și Mihai Tudose, atac dur la Mircea Geoană: „Nu reprezintă pe nimeni, nu reprezintă nimic! Sunt sătul de Batmani”

Spynews
Bogdan, tânărul care a murit după ce a intrat cu maşina într-o cisternă încărcată cu benzină era poliţist. În trecut, ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
Filmul top de pe Netflix pe care nu-l vei mai putea vedea în România. Deși este foarte apreciat și Tom Cruise are un rol fenomenal, pe 1 iulie va dispărea de pe platformă
Capital.ro
S-a dat ordinul de astăzi, 6 IUNIE. Se aplică OBLIGATORIU și în România
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel în tinerețe. Cristi Borcea a făcut “infarct” când a văzut pozele
DailyBusiness
Se dau bani fermierilor! Anunț de ultimă oră de la ministrul Agriculturii
Adevarul
Putin, o nouă amenințare cu războiul nuclear. Ce spune liderul de la Kremlin despre posibilitatea de a înarma „dușmanii” Occidentului
Spynews
Poliţist din Cluj-Napoca, reţinut după ce ar fi primit 12.000 de euro mită. A fost pus să distrugă un proces verbal
Spynews
Anunț ANM de ultim moment! Cod portocaliu de furtuni severe în multe zone din țară! Care sunt județele vizate 
Evz.ro
Bahmuțeanu a dat cărțile pe față. Cum a început relația cu Prigoană
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Adrian Mititelu Jr, jefuit în vacanța din Mykonos! Hoții i-au spart vila de lux
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Cum s-a răzbunat o tânără pe iubitul ei, după ce a aflat că are încă două iubite, simultan
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul tulburător transmis de familia lui Cristian Molnar, în a șasea zi de căutări. Fratele tânărului dispărut în râul Natisone a luat o decizie radicală
Capital.ro
PIEDONE zdruncină scena politică din România. Anunțul venit CHIAR ÎNAINTE de alegeri: Îmi pare rău
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani!
stirilekanald.ro
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
substantial.ro
Suspendarea taxelor la import pentru exporturile ucrainene în UE, prelungită cu încă un an
MediaFlux
VIN deciziile cu PENSIILE recalculate. ANUNȚUL Ministrul Muncii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'