Dan Şova: Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcţiile deţinute în PSD

Senatorul Dan Şova a anunţat, miercuri, după ce colegii senatori l-au scăpat de arest, că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în PSD. Într-un comunicat transmis presei, Şova şi-a susţinut din nou nevinovăţia. 

RomaniaTV.net
25 mart. 2015, 15:06
Dan Şova: Am luat decizia de a mă autosuspenda din toate funcţiile deţinute în PSD

„In urma evenimentelor din ultimele zile, am luat decizia de a ma autosuspenda din toate functiile detinute in cadrul Partidului Social Democrat.

Dupa cum am afirmat si astazi in plenul Senatului Romaniei, imi sustin pe deplin nevinovatia si consider ca decizia de astazi, a colegilor senatori, imi va permite sa ma apar in fata judecatorilor, asa cum se cuvine, daca dosarul va ajunge la instanta. DNA are toate mijloacele necesare pentru a putea finaliza cercetarile in dosarul in cauza si pentru a lua o decizie finala cu privire la acesta.

Am deplina incredere in Justitia din Romania. Consider ca si colegii parlamentari au aratat prin votul de astazi ca un proces se desfasoara in instanta. Justitia nu se efectueaza prin arestari, ci prin judecata si deciziile judecatorilor”, a scris Dan Şova în comunicatl de presă.