Dan Şova: E regretabil că Antonescu a renunţat la lupta împotriva regimului Băsescu

Ministrul Transporturilor, Dan Şova, consideră că liderul PNL, Crin Antonescu, a renunţat la lupta împotriva regimului Băsescu. El susţine că lupta este departe de a fi terminată şi regretă capitularea lui Antonescu.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 11:51
Dan Şova: E regretabil că Antonescu a renunţat la lupta împotriva regimului Băsescu

Şova este de părere că Antonescu a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai regimului Băsescu, regim ale cărui redute au fost învinse.

„Crin Antonescu s-a evidenţiat ca fiind unul dintre cei mai aprigi contestatari ai regimului Băsescu, iar rând pe rând redutele acestui regim au fost învinse. Cu toate acestea, lupta încă nu s-a finalizat. Cât timp Traian Băsescu va fi la Cotroceni, România nu poate avea linişte, iar acum, pe final de mandat, Băsescu dovedeşte o capacitate de a face rău ţării ieşită din comun. De aceea, noi credem că este nevoie de USL şi de toate forţele lui pentru a finaliza acest obiectiv. În acest context, este absolut regretabil că domnul Crin Antonescu a renunţat la lupta anti-Băsescu şi a dezamăgit milioanele de români care au votat în 2012 tocmai pentru a-i scăpa de regimul Băsescu”, afirmă Şova, în cadrul unui comunicat de presă.