Dan Şucu, desfiinţat de Gigi Corsicanu. Scandal imens în Giuleşti: „Rapidul e al nostru, nu al lui!”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei rapidiste, a declarat că Dan Şucu principalul acţionar al clubului, nu l-a vrut pe Marius Șumudică în postura de antrenor, şi îi atrage atenţia că Rapidul este al fanilor, nu al patronilor.

08 iul. 2023, 11:55
Dan Şucu, desfiinţat de Gigi Corsicanu. Scandal imens în Giuleşti: „Rapidul e al nostru, nu al lui!”
Dan Şucu, desfiinţat de Gigi Corsicanu. Scandal imens în Giuleşti: "Rapidul e al nostru, nu al lui!"

Dan Şucu, desfiinţat de Gigi Corsicanu. Fostul lider al galeriei Rapidului, pe numele real Gheorghe Răducanu, a luat fpc după ce Rapid s-a înțeles cu Cristiano Bergodi, care îl va înlocui pe Adrian Mutu, plecat la Neftchi Baku.

Citeşte şi: Adrian Mutu pleacă la Neftchi Baku, în locul lui Reghecampf. Surpriză: cine este noul antrenor de la Rapid

„Am avut o discuție cu domnul Șucu și mi-a zis că nu îl vrea pe Șumudică. Argumentele sunt că e certat cu Daniel Niculae. Vorbeam mai devreme cu Daniel Niculae. A zis că nu putea el să decidă, să fie Șumi antrenor. Nu, dar trebuia să îi explice domnului Șucu ce înseamnă Giuleștiul.

Domnul Șucu vrea să schimbe tradiția. Păi, când intră adversarul în Giulești, trebuie să înceapă nebunia. Domnul Șucu încearcă să ne schimbe, și mie nu îmi convine. Noi nu putem fi liniari, ca domnul Șucu. Afacerile sunt afaceri, îl respectăm, dar trebuie să respecte și dânsul conceptul nostru, mentalitatea noastră. Lucrurile sunt mult mai profunde. I-am spus domnului Șucu.

Decizia cu Bergodi cred că e luată de mult timp. Cred că era în așteptare, de asta nu a prelungit cu Sepsi. Cred că nu au fost nemulțumiți de sistemul lui Mutu. Nico nu era mulțumit și pe bună dreptate, sunt de acord cu el. Nu vreau să îl supăr pe domnul Șucu, îl prețuiesc. Nu vrem să fim interpretați greșit. Dar Rapidul e al nostru, nu al lui Șucu sau Copos. Dânșii trebuie să înțeleagă asta”, a declarat Gheorghe Răducanu la Digi Sport.

Citeşte şi: Presa azeră îl confundă pe Dan Șucu cu Gigi Becali, pe care îl numește ”Cici”