Presa azeră îl confundă pe Dan Șucu cu Gigi Becali, pe care îl numește ”Cici”

Presa din Azerbaidjan susține că patronul giuleștenilor nu îl lasă pe Adrian Mutu să plece de la Rapid, însă l-au confundat pe Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești, cu Gigi Becali, patronul de la FCSB căruia i-au greșit numele.

08 iul. 2023, 10:57
Presa azeră îl confundă pe Dan Șucu cu Gigi Becali, pe care îl numește ”Cici”

Gigi Becali este poate cel mai cunoscut român în țara noastră, dar iată că peste hotare notorietatea sa nu este la fel de amre, astfel încât a fost posibil ca presa azeră să îl confunde și, chiar mai grav, să/- considere patronul unui club rival.

Discuțiile dintre conducerea clubului Neftchi și Adrian Mutu au fost scurte: nu este posibil ca antrenorul lui Rapid să plece de la București.

Mutu s-a arătat interesat de contract, dar patronul lui Rapid, Cici Becali, l-a împiedicat să semneze.

Faimosul om de afaceri i-a reamintit că are contract până în 2025. În alte condiții, echipa din Baku l-ar fi putut aduce pe antrenor în schimbul a 400.000 de euro drept compensație”, a notat publicația SportInfo, conform Prosport.ro.

Citește și: Adrian Mutu pleacă la Neftchi Baku, în locul lui Reghecampf. Surpriză: cine este noul antrenor de la Rapid

Dan Șucu i-a permis lui Adrian Mutu să negocieze cu azerii de la Neftchi Baku, formație antrenată sezonul trecut de Laurențiu Reghecampf.

Mai mult, conducerea clubului giuleștean a renunțat la orice pretenție financiară. Clauza de rezilere de aproximativ 200.000 de euro pe care Mutu ar fi trebuit să o achite va fi anulată, așa că antrenorul român poate semna nestingherit cu gruparea azeră.

Din informațiile Gsp, Mutu va încasa un salariu de 500.000 de euro pe sezon la Neftchi, o sumă la care se vor mai adăuga 300.000 de euro pentru asistenții pe care îi va alege la Baku. La Rapid câștiga 150.000 de euro.

Citește și: BREAKING: Final trist. Ana Bogdan, eliminare dramatică în turul 3 de la Wimbledon, după un meci-maraton