Dan Șucu (Rapid), o nouă replică pentru Neluțu Varga (CFR): „E o logică de business, pe care eu o cunosc și o înțeleg!”

Dan Șucu, noul patron de la Rapid București, îl face praf pe Neluțu Varga, investitorul misterios de la CFR Cluj, echipă care a cucerit 5 titluri consecutive în Liga 1. 

06 iul. 2022, 23:20
Dan Șucu (Rapid), o nouă replică pentru Neluțu Varga (CFR): „E o logică de business, pe care eu o cunosc și o înțeleg!”

Continuă războiul declarațiilor dintre Șucu și Varga. Într-un interviu oferit la Digi Sport, patronul Mobexpert a explicat de ce a făcut comentarii acide la adresa lui Varga.

Dan Șucu nu-și poate explica faptul că Varga a investit atât de mulți bani la CFR, din moment ce este mai degrabă necunoscut în cercul oamenilor de afaceri.

„Echipa domnului Varga este extraordinară din punct de vedere sportiv, e un vis să câștigi cinci titluri la rând, sperăm și la Rapid să facem același lucru. Poate am fost prea direct și prea dur, nu asta voiam să scot în evidență. Voiam să spun că un om de afaceri care are 25 de milioane de euro să investească în fotbal ar trebui să aibă afaceri care să valoreze de 10 ori mai mult.

E o logică de business, pe care eu o cunosc și o înțeleg. Nu-ți permiți să investești atât într-o afacere extrem de riscantă. Dacă tu ai investit 25 de milioane, înseamnă că afacerea ta e de 250 de milioane. Eu am spus că ar trebui să apară mai multă transparență.

Nu pot decât să-i mulțumesc domnului Varga pentru că a cumpărat multe produse de la noi, m-am interesat ulterior. Sper să rămână clientul nostru în continuare și Rapid să fie un concurent puternic în fotbal”, a declarat Dan Șucu, la Fotbal Club.

 

Când joacă echipa lui Dan Șucu (Rapid), împotriva CFR-ului

 

În același timp, Dan Șucu l-a „avertizat”, mai în glumă, mai în serios, pe Ioan Varga, că sezonul următor este ultimul în care „vișiniii” vor porni cu șansa a doua în meciurile cu CFR Cluj.

„Ăsta este ultimul an în care vom intra cu șansa a doua pe teren în fața CFR-ului”, a declarat Dan Șucu.

CFR Cluj și Rapid se vor întâlni în prima etapă a Superligii pe 16 iulie, de la ora 21:30.

Neluțu Varga rămâne un personaj misterios. Presa sportivă susține că în spatele clubului clujean s-ar afla, de fapt, pesedistul Vasile Dîncu.