Dan Tesloianu, medicul acuzat că monta stimulatoare cardiace luate de la cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu

Medicul Dan Tesloianu, acuzat că monta stimulatoare cardiace luate de la cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia instanţei este definitivă.

12 mai 2023, 23:36
Dan Tesloianu, medicul acuzat că monta stimulatoare cardiace luate de la cadavre, a fost plasat în arest la domiciliu

Dan Tesloianu, medicul acuzat că monta stimulatoare cardiace luate de la cadavre a ieşit din arest. Decizia luată de Curtea de Apel București este definitivă şi prevede ca medicul să fie arestat la domiciliu.

Citeşte şi Firma din Ploiești care ar fi înşelat 46 de spitale cu dezinfectanți diluați, trimisă în judecată. Prejudiciul depășește un milion de lei

În luna februarie, medicul Dan Tesloianu a fost acuzat că lua stimulatoare cadiace de la cadavre și le monta pacienților. El s-a aflat în arest preventiv, până acum, când Curtea de Apel București a decis, definitiv, ca medicul să fie plasat în arest la domiciliu.

Citeşte şi Sesiune extraordinară de Rezidenţiat în 14 mai – 962 de candidaţi pe 626 de locuri, din care aproape 100 pentru medicina de urgenţă

Acuzat că a montat pacienților stimulatoare cardiace luate de la cadavre, fapte care au fost confirmate de probe, Tesloianu a mai fost acuzat şi de  abuz în serviciu în formă continuată şi luare de mită.