Dan Tudorache, după ce instanţa a refuzat să numească un învingător la Sectorul 1: „Cel mai corect ar fi să se reia votul”

Dan Tudorache a comentat decizia Judecătoria Sectorului 1 de a nu decide cine a câștigat alegerile la Sectorul 1, după acuzațiile multiple de fraudă electorală aduse de PSD.

12 oct. 2020, 19:25
Dan Tudorache, după ce instanţa a refuzat să numească un învingător la Sectorul 1: „Cel mai corect ar fi să se reia votul”

Eu mă așteptam să îi dea mandatul doamnei Armand. M-a susprins plăcut, sper ca justiția să își facă treaba. Doamna judecător a solicitat probele. Este pentru prima dată când cineva cere asta. Cei de la BEC ne-au spus să mai stăm o tură. Doamna judecător e prima care ne cere probe. Nu are cum să mă declare pe mine câștigător.

Cel mai normal, cel mai corect ar fi să se reia votul. Eu nu pot să îmi dau seama ce căutau acele persoane cu acei rucsaci în spate, ce voiau să ia?„, a spus Dan Tudorache la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi Clotilde Armand, reacţie după ce s-a spus că nu a fost validată la Primăria Sectorului 1: E dramă mare!

Dan Tudorache a pierdut, la numărarea voturilor, cursa electorală în fața candidatei pe care PNL și Alianța USR-PLUS au susținut-o, Clotilde Armand.

Magistrații au decis că PSD trebuie să aducă probe, până miercuri, în sprijinul acuzațiilor de fraudare a voturilor, după înregistrările video și audio din interiorul Biroului Electoral al Sectorului 1.