Dan Tudorache iese la atac după noile acuzaţii de fraudă la adresa lui Clotilde Armand. „Am rămas foarte surprins. Au trecut 9 luni şi nu avem un răspuns de la SIIJ”

Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a reacţionat, după ce noi acuzaţii de fraudă ar plana la adresa lui Clotilde Armand ca urmare a imaginilor difuzate de România TV.

06 aug. 2021, 23:56
Dan Tudorache iese la atac după noile acuzaţii de fraudă la adresa lui Clotilde Armand. „Am rămas foarte surprins. Au trecut 9 luni şi nu avem un răspuns de la SIIJ”

Dan Tudorache a intervenit telefonic, în direct, la România TV, pentru a comenta imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care ar apărea Clotilde Armand în sala în care se aflau sacii cu buletine de vot la Biroul Electoral Sector 1. Fostul edil vrea a mărturisit că vrea ca anchetatorii să ia măsuri în acest caz.

„Am rămas foarte surprins când am văzut aceste imagini în această seară. Aştept ca organele statului să-şi facă datoria. Au trecut totuşi nouă luni şi nu avem un răspuns de la SIIJ. Să sperăm cât de de repede să ne spună ce s-a întâmplat în acea seară şi să ia o decizie în cunoştinţă de cauză”, a declarat Dan Tudorache, la Romania TV.

De altfel, deputatul social-democrat Dan Tudorache i-a îndemnat pe cetăţeni să semneze listele în vederea organizării referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand.

„Persoanele care se simt nedreptăţite să semneze pe acele liste de organizarea referendumului. Am ieşit şi am strâns semnături. Am mers cu colegi de-ai mei. Am mers şi azi în faţa Primăriei”, a precizat Dan Tudorache.

Citeşte şi: Dezvăluiri şocante în cazul fraudei de la alegerile pentru Primăria Sectorului 1. Clotilde Armand şi soţul ei, filmaţi în Biroul Electoral de Sector VIDEO 

Întrebat cum comentează lipsa de implicare a PSD, fostul edil al Sectorului 1 a dat de înţeles că social-democraţii îşi vor exprima punctul de vedere atunci când va fi o „dovadă clară de fraudă”.

„Preşedintele partidului a spus că atunci când va fi o dovadă clară de fraudă, atunci vor ieşi colegii mei”, a mai precizat Dan Tudorache.

De asemenea, deputatul PSD vrea ca „persoanele abilitate să facă lumină în acest caz” pe motiv că „de nouă luni parcă se joacă la amânare”.

„Nu trebuie să acceptăm sub nicio formă ca acest dosar să nu primească decât soluţia raportată la probe şi la mijloace de probă. Alfel, nu cred că suntem într-un stat de drept”, a reacţionat Dumitru Coarnă, deputat PSD, prezent la dezbaterea din studioul România TV.

Citeşte şi: IMAGINI BOMBĂ! Clotilde Armand, filmată în timp ce umbla în sala cu sacii cu voturi după alegerile de la Primăria Sectorului 1
 


loading...