DAN VOICULESCU cere din închisoare SUSPENDAREA lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al PC, aflat după gratii, cere suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. "Dacă politicienii nu au reuşit să înţeleagă rolul malefic al lui Băsescu până acum, să o facă, măcar în ultimul ceas", scrie Voiculescu, pe blog.

24 nov. 2014, 12:21
DAN VOICULESCU cere din închisoare SUSPENDAREA lui Traian Băsescu

Dan Voiculescu lansează propunerea celei de-a treia suspendări a lui Traian Băsescu pe blogul personal, cu mai puţin de o lună înainte de încheierea mandatului acestuia.

„Au ramas mai putin de 30 de zile pana cand DECENIUL RUSINII va lua sfarsit.

Daca actuala majoritate parlamentara nu va decide saptamana aceasta suspendarea lui Basescu Traian, istoria va retine complicitatea PSD, UNPR, PC, UDMR la faptele comise de Basescu in DECENIUL RUSINII.

De aceea, ar fi bine ca parlamentarii PC si cei condusi de Calin Popescu Tariceanu sa faca urgent aceasta propunere Birourilor Permanente Reunite ale Parlamentului.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE. Tăriceanu: Cererea de suspendare a preşedintelui Băsescu poate fi semnată, e valabilă

Sunt convins ca demersul va avea si sustinerea PSD si UNPR. De altfel, cred ca Vasile Blaga si parlamentarii sai vor avea intelepciunea necesara in fata istoriei.

Daca politicienii nu au reusit sa inteleaga rolul malefic al lui Basescu pana acum, sa o faca, macar in ultimul ceas.

Este important pentru istoria moderna a Romaniei ca 21 decembrie 2014 – data la care isi va incheia oficial mandatul – sa-l gasesca pe Basescu Traian suspendat.”, scrie Dan Voiculescu.

Călin Popescu Tăriceanu a încercat, înainte de campania electorală pentru prezidenţiale, demararea procedurilor de suspendare a lui Traian Băsescu, însă demersul său nu a fost susţinut în Parlament. 

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, lui Iohannis: Vă voi transfera toate dosarele importante