Dan Voiculescu, despre audierea lui Băsescu la DNA: Aştept ca justiţia să cerceteze şi acţiunile lui de trădare

Publicat: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 17:28 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018 17:28 // Sursa: romaniatv.net

Dan Voiculescu, fondatorul Antena Group, susține, în contextul audierii lui Traian Băsescu la DNA, prin comisie rogatorie, într-un caz de corupție instrumentat de autoritățile israeliene, că fostul șef de stat ar trebui să fie anchetat de autorităţi pentru înaltă trădare.

"Băsescu Traian a fost audiat la DNA, ca martor, în dosarul finanțării campaniei sale din 2009. Aștept ca justiția să cerceteze și acțiunile lui de trădare, îndreptate împotriva interesului național.

Băsescu Traian, alături de Mihai Răzvan Ungureanu, vor trebui să răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat cu Moștenirea Gojdu Și cu Tezaurul României de la Moscova ! Și cu creanțele României la care Băsescu a renunțat de parcă erau banii lui de buzunar !

Am spus asta încă din 2012 și e la fel de valabil azi.

Astăzi, justiția israeliană anchetează un caz de corupție. Cea română ar trebui să ancheteze unul de înaltă trădare !", scrie Dan Voiculescu pe blog.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Voiculescu dna Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 nov 13:55
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Tovarase Voiculescu, ar fi bine sa ne spui cum voi, escrocii din Romania, ati devalizat contul in care Ceausescu depusese banii stransi pentru achitarea datoriei externe a Romaniei pe care satanistii de la FMI si BM nu au vrut sa-i primeasca, pentru ca Romania sa ramana datoare mereu la ei ? Voi, escrocii care ati devalizat acel cont, sa le spuneti romanilor idioti cum Romania a mai platit inca o data dupa '90 datoria fata de satanistii sus-amintiti, pentru ca voi escrocii din Romania, v-ati facut televiziuni si alte afaceri cu banii romanilor care au stat in frig, mancand pe cartela, ca sa plateasca datoria Romaniei, datorie facuta dupa cutremurul din '77 creat cu tehnologie HAARP de satanistii FMI si BM, in scopul "ajutorarii" Romaniei cu un umprumut umilitor.Dupa ce ne spui dumneata despre contul de care "completul de judecata" era interesat la simulacrul de proces impotriva lui Ceausescu, atunci o sa-l intrebam si pe tov Basescu de unele de altele.Hotul striga hotii.
10 nov 19:36
Răspunde | Votează email -2 email
Emil Aluas
Dumneata, Dan Voiculescule, ca si Traian Basescu de altfel, TREBUIE musai sa fiti judecati pentru tradarea natiunii romane fiind acerbi si zelosi sustinatori ai Dictaturii Comuniste. Dumneata ca un Informator de ultim speta, Basescu pentru amatorismul lui care a dus aceasta tarisoara si neamul meu romanesc pe ultimul loc in Europa. Nu mai vorbesc in lume. Toti cei care am plecat, legal--cazul meu--, sau fugiti din comunismul vostru, am contribuit cu totii la caderea acestui grotesc sistem pe care l-ati susutinut din pozitii destul de importante. Sunteti cu torii niste tradatori si meritati sa fiti expulzati spre Est, din aceasta tarisoara. Ce este intre voi doi, Voiculescu si Basescu nu intereseaza poporul meu. Si pentru ca cunosc bine SUA (sunt american) si Bruxellul, nici acolo nu sunteti luati in seama. Prof. Emil Aluas, Cluj-Budapesta (Nu vorbesc limba maghiara. Sunt clujean).
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H