Dan Voiculescu vrea să îl dea în JUDECATĂ pe Marian Căpăţână şi să ceară DAUNE de 100.000 de euro

Dan Voiculescu vrea să îl dea în judecată pe Marian Căpăţână după ce acesta l-a acuzat că a dat 1 milion de euro familiei lui Bercea pentru a-l implica în scandal pe Mircea Băsescu şi pentru a-l denigra pe şeful statului. Voiculescu intenţionează să îi ceară daune în valoare de 100.000 de euro şi solicită Curţii de Apel o copie a declaraţiilor lui Căpăţână.

02 iul. 2014, 11:22
Dan Voiculescu vrea să îl dea în JUDECATĂ pe Marian Căpăţână şi să ceară DAUNE de 100.000 de euro

Dan Voiculescu a reacţionat pe blogul personal la declaraţiile lui Marian Căpăţână, într-o postare intitulată „Ridicolul nu doare”.

„In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatana la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile.

Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatana, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social.

DOSARUL BERCEA-BĂSESCU. Dan Voiculescu, acuzat că a PLĂTIT 1 milion de euro. Avocat: Sunt INVENŢII

Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise „dezvaluiri” de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care sa incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare”.

Dan Voiculescu solicită Curţii de Apel o copie a declaraţiilor lui Căpăţână, cerere pe care a şi dat-o publicităţii.

Marian Căpăţână, cel care ar fi intermediat banii, a declarat în faţa instanţei că fiul lui Bercea Mondial i-ar fi spus că Dan Voiculescu i-a dat un milion de euro pentru a-l implica într-un scandal pe fratele preşedintelui.

„Mi-a spus (Florin Anghel – n.r.) că a primit de la Dan Voiculescu, la el în birou, suma de un milion de euro din care voia să-mi dea mie aceştia bani – 200.000 de euro. Mi s-a spus că a fost contactat prin C.S. şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, în condiţiile în care acceptă suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu”, se arată în declaraţia dată în faţa instanţei de Marian Căpăţână, presupusul intermediar dintre familia Bercea şi Mircea Băsescu.

Marian Căpăţână, la plecarea de la Curtea de Apel: Suntem nevinovaţi! E o FĂCĂTURĂ a lui Voiculescu VIDEO