Dan Voiculescu nu a fost operat. Ce spun reprezentanţii spitalului unde este internat mogulul

Dan Voiculescu nu a fost operat, o spune chiar un angajat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pus să îl păzească pe milionar în rezerva de la etajul 7. Două cafele i-au fost aduse afaceristului la pat, în această dimineaţă, de către o asistentă. Reprezentanţii spitalului Universitar susţin că Voiculescu are ,,probleme serioase“. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă, realizat de România TV. 

RomaniaTV.net
18 iul. 2017, 11:49
Dan Voiculescu nu a fost operat. Ce spun reprezentanţii spitalului unde este internat mogulul

Dan Voiculescu este internat în rezerva cu numărul 41 situată la etajul 7 al spitalului Universitar. Din spatele uşii răzbat chicoteli, semn că fostul şef de la Crescent şi agentul care îl păzeşte sunt puşi pe glume. Paznicul de pe hol ne asigură că Voiculescu e bine-mersi:

Nici nu l-au operat! Bat câmpii televiziunile!…l-au adus pentru control. Nu ştii că a fost şi la Viena de două ori?„, a spus bărbatul. 

Dan Voiculescu beneficiază de o atenţie exagerată din partea asistentelor care i-au dus în această dimineaţă două ceşti cu cafea.

Contactaţi de România TV, reprezentanţii spitalului Universitar susţin că Dan Voiculescu este internat cu probleme serioase, fără însă a furniza alte detalii cu privire la starea lui de sănătate.