Dana Badea și Alin, interdicție pe TikTok. Fosta ispită de la Insula Iubirii și iubitul ei au fost reținuți de Poliție

Dana Badea și Alin au mii de urmăritori pe TikTok, dar recent au primit interdicția de a intra live și a transmite mesaje pe platforma de socializare. Cei doi și alte persoane au fost reținute. Află în rândurile de mai jos motivul.

06 dec. 2023, 18:39

Alin și Dana Badea se numără printre cei mai urmăriti utilizatori de pe TikTok.

Dana Badea și Alin au mii de urmăritori pe TikTok, dar recent au primit interdicția de a intra live și a transmite mesaje pe platforma de socializare. Cei doi și alte persoane au fost reținute.

Citește și Liviu Vârciu, critici dure la adresa fiicei lui și a iubitului ei, un cunoscut tiktoker. Artistul o trimite la muncă pe Carmina. „De ce să muncim, când avem TikTok?”

Celebrele vedete de pe TikTok, Dana Badea și Alin au fost reținute de poliție, după ce între cei doi au existat conflicte transmise live.

Ce măsuri au luat magistrații împotriva celor doi

Aceștia s-au făcut remarcați după ce au acceptat provocări interesante, iar la începutul lunii noiembrie au fost reținut de poliție, după ce au fost implicați într-un conflict.

Acum, cei doi nu mai au voie să mai posteze mesaje sau să facă LIVE pe platforma online.

Dana Badea a fost ispită la Insula Iubirii și a format un cuplu pentru o perioadă cu Alin, un tânăr apreciat pe TikTok. În urmă cu aproximativ o lună, cei doi au fost implicați într-un scandal i au fost reținuți de polițiști, alături de alte două persoane.

Se pare că ar fi fost vorba despre un conflict între Dana Badea, Alin, mama acestuia și alți doi bărbați, printre care și Sermin, un alt utilizator cunoscut pe TikTok.

Trimiși în judecată

Poliția s-a sesizat după ce conflictul a degenerat, având în vedere că scandalul a fost transmis live.

Pe portatul instanțelor de judecată apare un dosar penal deschis în urma acestui conflict, cu toate că Dana Badea și Alin au spus că totul a fost doar pentru show, potrivit Spynews.

Citește și Cum a devenit viral pe TikTok un bătrân în vârstă de 96 de ani. Mesajul său a cutremurat mii de tineri: „Fără regrete până la sfârşit!” VIDEO

Cei cinci inculpați au fost trimiși in judecată și nu mai au dreptul de mai intra live pe TikTok.

De altfel, magistrații Sectorului 6 au admis măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, pentru toate persoanele implicate.

„Soluția pe scurt: În baza art. 207 alin. 2 C.proc.pen. raportat la art. 348 alin. 2 C.proc.pen constată legalitatea şi temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpaţilor *** Sermin ,**** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana În baza art. 207 alin. 7 C.proc.pen.menţine măsura controlului judiciar a inculpaţilor. Respinge cererile apărătorilor inculpaţilor **** Sermin ,*** Săndulescu ,*** Marius-Alin ,*** Alina-Larisa ,Badea Daniela-Georgiana de revocarea a măsuriii controlului judiciar şi de modificare a obligaţiilor pe timpul cât se află sub control judiciar. Badea Daniela-Georgiana trimisă în judecată pentru săvârșirea în concurs ideal a infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice prev. de art. 371 alin. 2 ?i 3 cu aplicarea art. 77 lit. a Cod pen. și lovire sau alte violențe prev. de art. 193 și 21 lit. c și d Cod pen. cu aplicarea art. 38 alin”.